Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Den må jo også gerne se hurtig ud…

DTC 
08/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI denne sæson har Nicki Petersen taget skridtet ud i den internationale motorsportsverden med sin deltagelse i det europæiske NASCAR-mesterskab. Efter sommerferien bliver Hornslet-køreren også at finde i DTC-mesterskabet, hvor han vil køre de sidste fire afdelinger af mesterskabet.
 

Det bliver i hans vanlige DTC-racer, en 450 hestekræfters Chevrolet Camaro, at østjyden kører på de hjemlige baner. Hvad der ikke er helt almindeligt, er dekorationen på den hurtige racerbil:


Nicki Petersen dukker op i DTC efter sommerferien
(Foto: Gripping Media ApS)

- En af mine faste samarbejdspartnere er Unique Wrap, som er én af landets bedste indenfor bildekoration og foliering. Sidste år lavede de et opsigtsvækkende design på bilen, og selvom det er lidt mindre farverigt i år, synes jeg stadigvæk at det er vildt fedt!

Den hurtige racer er blevet pakket ind i sølvfolie suppleret med røde og blå stafferinger. Et design, der kommer til at skabe opmærksomhed på de danske racerbaner:

- Jeg synes at vi i teamet de seneste sæsoner har vist at vi kan være med hvor det går stærkt. Og så må bilen jo også gerne se hurtig ud, griner Nicki Petersen, som allerede er godt igang med sæsonen.


Nicki Petersen dukker op i DTC efter sommerferien
(Foto: Gripping Media ApS)

På europæisk topplan

I forrige weekend kørte den hurtige østjyde sit første løb i Whelen NASCAR Euroseries på den spanske Valencia-bane. Her viste forårets forberedelser at være en god investering, da Nicki kunne tage hjem med henholdsvis en femte- og fjerdeplads i bagagen.

- Det var en rigtig fin weekend, hvor teamet og jeg for alvor lærte hinanden at kende, og selvom vi havde lidt småproblemer kan jeg kun være glad efter sådan en debut. Selvfølgelig er det surt at slutte lige udenfor top 3, men jeg regner med at indhente det forsømte senere på sæsonen!

Næste pokalforsøg bliver om to uger, hvor Nicki for første gang skal prøve kræfter med en ovalbane; en racerbane bestående udelukkende af oplagte venstrekurver.

- Jeg glæder mig enormt meget til at prøve den nye bane i Venray i Holland. Det bliver første gang på en ovalbane, og jeg er spændt på at opleve hvordan det føles at køre racerløb på den måde. Det er noget helt andet end hvad jeg har været vant til!


Nicki Petersen dukker op i DTC efter sommerferien
(Foto: Gripping Media ApS)

Danpor Motorsport / www.nickip.dk


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  •