Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner kan næsten ikke vente

Legend Car 
08/05/15 

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg er klar til weekenden på Ring Djursland. Kevin Verner glæder sig vildt meget til at køre på søndag. Han er nemlig vild med den danske bane der går op og ned.
 

Det gik rigtigt god til opvisningsløbet på Padborg Park, da Supertourisme bilerne havde premiere. Kevin holdt sig i top tre, næsten hele weekenden. Både Teamet og Kevin forventer ikke mindre i weekenden.
”Jeg elsker at køre på Ring Djursland! Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med Legend Cuppen. Jeg er sikker på vi får en god weekend, hvis vi undgår uheld.”


Kevin forventer at være med foran i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om ARTS og Kevin Verner lå i toppen i den første løbsweekend, så fandt man fejl på bilen. Allerede i andet løb på Padborg Park fik den unge Kevin et bump på sin bagaksel. Det lille bump betød at ARTS teamet blev nødt til at undersøge bilen nærmere inden løbet i weekenden.

Det viste sig at den højre drivaksel var så beskadiget at teamet har valgt at skifte den. Så er de også sikre på at der ikke opstår problemer med den på Kevins yndlingsbane.

Både kører og team er sikker på at den mørke bil med det kendte startnummer 512, vil være klar til kamp på asfalten. Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner glæder sig til en weekend med godt race.

Autoforum Racing Team Silkeborg


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Legend Car
  •