Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 European Championship

Mikkel Jensen næstbedste rookie i Hockenheim

FIA F3 EU 
05/05/15 

Det går den helt rigtige vej for Formula Racing-kører Mikkel Jensen, som sluttede sidste løb på en 4. plads i weekendens afdeling af FIA Formula 3 European Championship på tyske Hockenheimring, og endte som næstbedste rookie.
 

Sæsonens hidtil bedste resultat var hvad Formula Racing-kører Mikkel Jensen opnåede i weekenden på tyske Hockenheimring, som dannede rammen om anden afdeling af FIA Formula 3 European Championship. Danskeren endte på en flot 4. plads i tredje og sidste løb og var næstbedste rookie.


Mikkel Jensen endte som næstbedste rookie på Hockenheim
(Foto: Thomas Suer)

– Det var dejligt endelig at være helt med fremme blandt de store drenge, lød det fra Mikkel Jensen søndag aften.

Danskeren sluttede på henholdsvis en 8. plads og 11. plads i weekendes to første løb – i det ene tilfælde efter at have avanceret hele seks pladser i et regnfuldt løb.

Mens flere af konkurrenterne kørte af banen i det våde føre, hvilket forårsagede en del omgange med safetycar, kørte Mikkel Jensen en sikker bil hjem i alle tre løb.

– Målet er ikke opnået endnu, men vi er bestemt kommet nærmere. Jeg bliver mere og mere vant til bilen, og vi finder stadig mere fart i den, forklarer Mikkel Jensen.

Den unge racerkører hentede med weekendens resultater atter point hjem til mesterskabet, hvor han nu holder en 11. plads i den samlede stilling. Blandt seriens rookies scorede Mikkel Jensen en flot 2. plads i weekenden.

– Fint nok at være anden bedste rookie, men det giver jeg altså ikke så meget for. Det er den samlede stilling, som gælder, lyder det med et smil fra Mikkel Jensen.

Weekendens helt store pointsluger var svenske Felix Rosenqvist, som i de tre løb hentede to 2. pladser og en 1. plads. Den erfarne Formel 3-kører var desuden hurtigste mand i begge kvalifikationssessions.


Mikkel Jensen
(Foto: Thomas Suer)

Teamchef: Det går den rigtige vej for Mikkel
Hos Mikkel Jensens danske samarbejdspartner, Formula Racing, er man tilfreds med den unge Formel 3-debutants indsats i weekenden.

– En 4. plads i en helt ny serie blandt benhårde konkurrenter med flere års Formel 3-erfaring er absolut godkendt, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

– Det går den helt rigtige vej for Mikkel, som har formået at hente point med hjem i fire af sæsonens seks første løb. Han viser fremskridt og stabilitet, og det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser den første podieplacering.

Næste afdeling i FIA Formula 3 European Championship afvikles den 15.-17. maj på den franske bybane Pau.

Formula Racing
formularacing.dk


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Hockenheim
  • 03/05/15 - Hockenheim - FIA F3 EU - FIA EM
  •