Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Dobbelt pole og flot placering til Nicolaj Møller Madsen

Audi Sport TT Cup 
05/05/15 

ved premieren på Audi Sport TT Cup
Der var fuld fart på weekendens verdenspremiere for Audi Sport TT Cup på Hockenheimring sammen med sæsonpremieren på DTM. En meget stærk weekend for den unge dansker, Nicolaj Møller Madsen.
 

Den 22 årige dansker var uovervindelig under kvalifikationen og kørte sig til pole position til begge løb. Han var dog ikke i stand til at konvertere sin udgangsposition til en sejr hverken lørdag eller søndag, men han afsluttede en bemærkelsesværdig konsistent weekend med to andenpladser og dermed en andenplads i klassementet. Nicolaj Møller Madsen satte samtidig weekendens hurtigste omgangstid ved lørdagens løb.


Nicolaj Møller Madsen i front af feltet med Audi TT cup #17
(Foto: Audi)

"Det var en fantastisk weekend. Jeg opnåede dobbelt pole position og sluttede begge løb i anden position. Jeg kan kun skyde skylden på mig selv for ikke at vinde det første løb, da jeg lavede en dårlig start. Safety car perioden kompromitterede mit andet løb, men jeg sluttede stadig som toer, og jeg er runner-up i klassementet med kun et point, så absolut en god start på året."

De 2 Audi Sport TT Cup åbningsløb blev vundet af Marc Coleselli (A) og Dennis Marschall (D). I den samlede stilling er det Marschall, der fører med 43 point efter de første to af i alt tolv løb i denne sæson. Nicolaj Møller Madsen (42 point) og Coleselli (41 point) indtager anden og tredje pladserne i klassementet forud for den næste runde på Norisring (26.-28. juni).


Nicolaj Møller Madsen med sølv pokal ved Audi Sport TT Cup premieren på Hockenheim
(Foto: Audi)
Se en kort sammenklipning af weekendens løb med blandt andre Nicolaj Møller Madsen her:

60 Seconds of Audi Sport 18/2015 – Audi Sport TT Cup: World premiere fra Audi Communications Motorsport on Vimeo.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 03/05/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •