Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen fik en fantastisk start

Audi Sport TT Cup 
04/05/15 

Nicolaj Møller Madsen fik en flot anden plads i weekendens første løb i Audi Sport TT Cup.
Formen er i top hos den unge fynbo, som ser frem mod resten af sæsonen.
 

I weekenden begyndte den første sæson nogensinde af den nye juniorserie, Audi Sport TT Cup. Sæsonen blev skudt i gang på legendariske Hockenheim, hvor Nicolaj Møller Madsen sidste år sikrede sig juniormesterskabet i Scirocco Cuppen.

Nicolaj Møller Madsen fik en fantastisk start på sæsonen, hvor det lykkedes ham at få pole position ved begge løb i kvalifikationen på trods af regnvejr. Første løb startede dårligt for den unge fynbo, som mistede førstepladsen. Efterfølgende holdt han en god fart, og kørte løbets hurtigste omgang. Nicolaj sluttede på en andenplads med 6 sekunder ned til tredjepladsen.


(Foto: Audi Sport)

Weekendens andet løb blev igen kørt i vådt føre, hvor Nicolaj tog føringen, men da en safety car kom på banen og samlede feltet, endte Nicolaj på en andenplads. Dermed slutter Nicolaj Møller Madsen på en samlede andenplads.

- Det har været en fantastisk weekend, og jeg er så glad for endelig at være i gang. Det er en ære at være en del af Audi, og det betyder meget for mig at vise Audi, at jeg har speeden både i tørvejr og på en våd bane, siger Nicolaj Møller Madsen, som ikke lægger skjul på sine høje ambitioner:


(Foto: Audi Sport)

- Mine forventninger er en top tre placering i mesterskabet. Selvfølgelig går jeg efter at vinde, og jeg tror også på, at det er muligt, men jeg skal hele tiden tænke mig om, da det er et langt mesterskab, hvor alle point tæller, siger Nicolaj Møller Madsen.

Med en plads i Audi Sport TT Cup har Nicolaj Møller Madsen taget et skridt op i rækkerne, og skal i år forsøge at leve op til de store forventninger, der er til det unge racertalent fra Søndersø.

- Det bliver den sværeste og mest udfordrende sæson for mig til dato. Der er mange stærke kørere, og mange forventninger at leve op til. Men jeg er mere klar end nogensinde før. Jeg er i mit livs form og har de bedste mennesker og sponsorer i ryggen, siger Nicolaj Møller Madsen.

Den talentfulde racerkører har som optakt til den kommende sæson arbejdet benhårdt, og han har især haft fokus på sin fysiske og mentale form, som helst skal være knivskarp.

En placering i top tre giver adgang til en komplet fabrikskontrakt med Audi i 2016 og dermed mulighed for at skabe en videre karriere ved Audi.

Nikolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 03/05/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •