Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

En fantastisk weekend

Citroen DS3 Cup 
04/05/15 

Et spændt Team Staudt Racing drog fredag mod Jyllandsringen ved Silkeborg, for at deltage i første afdeling af DS3 cuppen.
Rune havde ikke prøvet bilen efter nyt spær var i sat gearkassen, så det var med visse udfordringer.
 

Weekendens løb startede lørdag med 20 min. træning, hvor Rune lavede tider i top 3. Teamet ændrede lidt på setupet til tidstagningen, som blev afviklet i regnvejr. Det kunne ses på tiderne, ca. 10 sekunder dårligere end ved træning. Tidtagning er også 20 min, så Rune startede ud med slicks, hvilket var et forkert sats. Midtvejs i tidtagningen blev der skiftet til regnvejrs dæk, og det kunne ses på tiderne, hvor det rakte til en 4 plads.

En god følelse at slutte dagen med.


(Foto: CNPhoto)

Søndagen startede med et besøg af Motorsport for life. En rigtig dejlig oplevelse for os i teamet. Det var nogle dejlige børn at have på besøg, som også kunne give en hånd med.

Første løb for Rune var kl. 13.30, så endelig kom tidspunktet, hvor det blev rigtig sjovt.

Rune fik lavet en super start fra sin position som nr. 4, men der er trængsel i første sving når alle 14 konkurrenter helst vil først igennem, så han kom ud som nr. 5, hvilket holdt til målflaget.

Rune gav den foran kørende kamp til stregen og pressede godt for at slippe forbi. Super godt race og et meget tilfredsstillende resultat.

Jacob Mattiassen som vandt løbet, blev vejet for let og frataget sin 1. plads. Så Rune rykkede op som nr. 4.

Da man vender de første seks til anden startopstilling betød det, fra at holde i forreste startrække , rykkede Rune i anden startrække. Men det havde absolut ingen betydning for Rune. Han lavede en kanon start og kom først ud af sing 1. Det holdt hele første omgang, hvor Rune måtte se sig ovehalet af Rasmus Klarskov, som er lidt hurtigere på langsiderne. Men 2. pladsen blev kørt sikkert over målstregen. Rigtig flot kørsel. Rune udtaler: hold op de sidste 5 minutter gik langsomt.

Så ialt en meget vellykket weekend. En 4 plads og en 2 plads giver samlet en 2 plads i klassementet.

Teamet bag bilen og Rune har stadig ideer til hvordan setuppet kan ændres og give endnu hurtigere tider.

Vi ser frem til næste løb som foregår i Rudskogan, Norge 29-30-31 maj.

Vi håber nogle af jer fik set det på tv2sport. Vi så genudsendelsen mandag, og må sige at Rune var meget på skærmen.

Næste løb i Danmark er d. 6-7 juni på Padborg Park. Dette løb bliver igen sendt på tv2sport.

Team Staudt Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •