Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen fortsætter sin podiesucces

SportsCar
Championship 

04/05/15 

da han kæmpede sig til en tredjeplads på Laguna Sega
Efter en flot andenplads i sæsonpremieren på FIA WEC-serien på Formel 1-banen Silverstone, var Michael Christensen for en kort bemærkning tilbage i det amerikanske TUDOR-mesterskab, hvor han sent søndag aften var på dobbeltarbejde for Porsche North America i løbet på Laguna Sega. Den unge dansker var stand-in for to af teamets normale racerkørere, og Michael Christensen delte #911 med franskmanden Patrick Pilet og #912 med Jöerg Bergmeister. Ikke nogen helt normal opgave at forberede sig til.
 

”At skulle skifte mellem to biler i et løb på 2 timer og 40 minutter kræver ikke kun en ekstraordinær forberedelse, men også et ekstraordinært strategiarbejde både for vores indsats i løbet men også i pitten,” forklarer Michael Christensen, der sluttede dagen med en tur på podiet som nummer tre sammen med Patrick Pilet, mens den anden Porsche endte løbet på femtepladsen.


Michael Christensen sluttede dagen med en tur på podiet sammen med Patrick Pilet
(Foto: Porsche PR)

Weekendens race på den ikoniske Laguna Sega var sidste stop for Michael Christensen inden Le Mans, og den danske fabrikskører glæder sig over resultatet.

”Det var et svært race, hvor vi kæmpede hårdt fra første omgang. Konkurrencen i GTLM klassen er utrolig tæt, og vi skulle klemme alle fartressourcer ud af vores Porsche 911 for at følge trop med de to BMW’er, der sluttede foran os, uddyber Michael Christensen.”

Med en anden- og en tredjeplads i sæsonens to første motorløb ser danskeren frem til Le Mans, hvor ambitionen og drømmen er den helt store triumf som klassevinder.


(Foto: Porsche PR)

”Le Mans er årets højdepunkt, ikke kun personligt, men også for Porsche. Og jeg føler, vi er godt forberedt. Intet er sikkert på Le Mans, men vores indikationer er gode og jeg ser vildt meget frem til den franske løbsklassiker,” slutter Michael Christensen.

www.michaelkchristensen.com

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Laguna Seca
  • 03/05/15 - Laguna Seca - SportsCar Championship
  •