Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Thiim mod Thiim på Ring Djursland

Danish
Supertourisme
Turbo 

04/05/15 

Det kommer til en sensationel far-søn-duel, når næste løbsweekend i Danish Supertourisme Turbo afvikles på Ring Djursland 9. og 10. maj. Thiim Senior skal køre om kap med Thiim Junior.
 

Selv i et ellers presset program for Audi Motorsport med deltagelse i ADAC GT Masters og i Porsche Carrera Cup og med kurs mod Le Mans i en Aston Martin har ét af de helt store danske racernavne, Nicki Thiim, fundet plads til også at deltage i et løb i Superturen 2015.


Navneskifte. Der har stået Michel Nykjær på denne supertourisme-racer fra Image Racing, men han er optaget af et løb i udlandet, og derfor rykker Nicki Thiim ind i bilen. På bil nr. 44 står der Thiim Senior. På bil nr. 88 er det nu Thiim Junior.
(Foto: Image Racing)

Det er således noget af en afløser, Image Racing får for Michel Nykjær, der i samme weekend er optaget af et løb i en international serie. Nicki Thiim springer i stedet ind i den knaldgrønne supertourisme-racer, og dermed kommer han også ud i en duel med sin far, Kurt Thiim, der som én af de første valgte at give den nye topklasse i dansk motorsport en chance.

- Danish Supertourisme Turbo er et fedt arrangement, og jeg vil gerne give en hånd med for at vise, at der her er tale om nogle rigtig spændende racerbiler med nogle gode kørere bag rattet.

Nicki Thiim overværede faktisk klassens premiere på Padborg Park fra tilskuerpladserne, og han var begejstret.

- Derfor gik jeg også til min manager og bad ham undersøge i Audi Motorsport, om jeg kunne få tilladelse til at køre et løb i Danmark, og heldigvis lykkes det nu.

Han svarer med et spørgsmål på spørgsmålet om, hvem der er hurtigst af de to Thiim’er.
- Hvem tror du lige, der er det?

Sagt med et stort grin. For Nicki Thiim har det under alle omstændigheder længe været en drøm at komme til at køre i samme felt som sin far. Nu sker det så.

Manden bag klassen og ejer af Padborg Park og chef for Kurt Thiim-teamet, Tom Pedersen, er fuldtidslykkelig for Thiim Juniors deltagelse.

- Det er bare helt fantastisk, at vi kan præsentere så stort et navn på en dansk bane. Nicki Thiims opbakning betyder meget for supertourisme-klassen.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nicki Thiim
  • Image Racing
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •