Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted pudser formen af i Tyskland

DM Rally 
01/05/15 

I den kommende weekend sætter Bisted Motorsport kursen mod Tyskland. Nærmere bestemt til Niedersachsen.
Her skal åres Rallye Sulinger Land køres, og her er Jesper Bisted og Arly Larsen på startlisten med deres grønne og hvide Suzuki Swift Maxi 1600.
 

”Arly og jeg deltager for at vi kan få noget mere fart på og nogle flere kilometer i kroppen, for der er lang tid til det næste mesterskabsløb i Danmark,” siger Jesper Bisted.

Makkerparret var til start i premieren på DM-serien i Sønderjylland på den sidste aprillørdag. Her sluttede de på en generel 16. plads og blev nummer fem i deres klasse. Men det var et udfald, som de ikke var tilfredse med.


Det blev til en femteplads i divisionen for Jesper Bisted og Arly Larsen

”Arly og jeg fik en tidsstraf på et halvt minut, som vi ikke var enige i,” siger Jesper Bisted.

”På prøve 1 var der en chikane, som var væltet, og jeg vurderede, at jeg ikke kunne komme igennem den, så jeg kørte udenom. Men det vurderede løbsledelsen til at være udenfor ruten, og det gav de mig 30 sekunder straf for. Der står slet ikke i reglementet, at man kan give sådan en straf, men det var kun to DM-point, som vi kunne have vundet, hvis vi havde fået ret i en protest, så vi valgte ikke at protestere på det.”

Men udover straffen er Jesper Bisted godt tilfreds med sin danske sæsonstart.

”Selve løbet gik egentlig godt nok,” siger han. ”Jeg skulle bare i gang igen. Jeg stolede ikke tilstrækkeligt på vores noter. Der var nogle fire plus-sving, hvor jeg bremsede, og det skal man ikke.”

”Nu tager vi til Rallye Sulinger Land for at forberede os til resten af sæsonen. Det er et langt længere løb end DM-premieren. Der får vi kørt en masse kilometre, så vi er klar til forårets andre løb.”

Mens Jesper Bisted, Arly Larsen og det øvrige Bisted Motorsport drager til Tyskland, kan fans opleve Bisted Motorsport på TV3 Sport 2 fredag aften klokken 23.00, hvor teamet er med i kanalens dækning af sæsonpremieren af den danske rallysæson.

Bisted Motorsport
Jesper Bisted


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: