Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Simon Larsen fik ikke den start han ville

DM Rally 
01/05/15 

Simon Larsen og Henrik Skott startede deres sæson efter en lang pause.
24-årige Simon Larsen fra Nykøbing Falster og 27-årige Henrik Skott fra Maribo, kørte i den forgange weekend 1.afd. af Danmarks Mesterskabet i Rally, i og omkring Rødekro, hvor resultatet dog ikke blev som forventet.
 

”Vi havde glædet os meget til at komme i gang igen med at køre rally. Vi var meget rustne på de første prøver, og havde også lidt svært ved at hænge på de forreste i klassen. Det havde jeg umiddelbart lidt svært ved at acceptere, så der måtte ske noget” Udtaler Simon Larsen.


Simon Larsen og Henrik Skott klar til start på DM-1

Simon Larsen og Henrik Skott strammede elastikken op efter pausen, men en tur ud på en mark kostede næsten 2 min, så en sejr var uden for rækkevidde.

”Jeg kvajer mig ”bigtime” på hastighedsprøve 4, ikke langt fra mål overhører jeg en note fra Henrik og det ender med vi ryger ud på en mark og sidder fast da vi skal op på vejen igen.” - fortæller Simon Larsen.


Simon Larsen og Henrik Skott drifter på grusstykket

Makkerparret viste styrke på løbets sidste hastighedsprøve, hvor de kører hurtigste tid i klassen og kører 2.hurtigste tid generelt foran flere 4wd-biler, selvom det var vådt føre.

”Vi var langsomme om at starte, men når først vi fik varmen efter 8 måneder pause så viste vi at vi stadig har farten. Vi kører hurtigste tid i klassen på sidste prøve med 5 sekunder på en 5 km. Prøve. Det er 1 sekund pr. km. Det kan man vist ikke klage over. Og ja så selvfølgelig 2.hurtigst generelt. Super fedt!” Udtaler Henrik Skott.

Simon Larsen RallySport


Læs mere om:
  • Simon Larsen
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: