Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 European Championship

Mikkel Jensen vil på podiet i Hockenheim

FIA F3 EU 
01/05/15 

Formula Racing-kører Mikkel Jensen er klar til anden afdeling af FIA Formula 3 European Championship, som afvikles på tyske Hockenheimring den kommende weekend.
 

Efter en udfordrende Formel 3-debut på Silverstone tidligere på måneden sigter Formula Racing-kører Mikkel Jensen efter bedre resultater, når det går løs på den tyske Hockenheimring lørdag-søndag.


Mikkel Jensen vil på podiet i Hockenheim

– Nu gælder det Hockenheim, og det er en bane, som jeg har en del erfaring med fra andre serier, så allerede på dét punkt er jeg langt bedre forberedt end på Silverstone, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Samtidig har mit team, Mücke Motorsport, i tidligere sæsoner haft en god speed på Hockenheim, så forventningerne er naturligvis højere end det, vi formåede at præstere i England.

Det 20-årige aarhusianer sluttede seneste løb på en 10. plads i Formel 3-premieren på Silverstone, og selvom resultaterne var knap så suveræne som dem, vi var vante til at se Mikkel Jensen præstere i sidste års ADAC Formel Masters, er han positiv.

– Omstændighederne taget i betratgtning var min debut på Silverstone en positiv oplevelse. Modsat mange af de øvrige kørere havde jeg aldrig før kørt på banen, så et slutresultat i top-10 er godkendt, forklarer Mikkel Jensen.

Podieplacering en klar mulighed
Den unge racerkører satser imidlertid stærkt på at forbedre resultatet i weekenden, som altså byder på sæsonens fjerde, femte og sjette pointtællende løb.

– Hvis vi kan være med i top-5 og muligvis få en podieplacering med hjem allerede i årets anden Formel 3-weekend, vil det være godkendt, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Og jeg ser det klart som en mulighed, hvis alt fungerer vel.

Tidsplan for FIA Formula 3, Hockenheimring

Torsdag 30. april
12.00 — Træning #1
12.45 — Træning #2
16.25 — Kvalifikation #1

Fredag 1. maj
09.00 — Kvalifikation #2/#3
13.10 — RACE #1 (35 min)

Lørdag 2. maj
11.05 — RACE #2 (35 min)

Søndag 3. maj
17.40 — RACE #3 (35 min)

OBS! Følg Mikkel Jensen i Formel 3 via livetiming på www.fiaf3europe.com eller livetransmission på MOTORS TV.

Formular Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Hockenheim
  • 03/05/15 - Hockenheim - FIA F3 EU - FIA EM
  •