Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Verdenspremiere på Audi Sport TT Cup i weekenden

Audi Sport TT Cup 
30/04/15 

Arrangørerne af Audi Sport TT Cup vil se tilbage på tolv måneders forberedelse, når den nye Audi one-make cup debuterer på Hockenheimring den 2. og 3. maj. Der køres løb både lørdag og søndag som en del af sæsonpremieren på dette års DTM. Blandt de 18 faste unge kørere er danske Nicolaj Møller Madsen og svenske Mikaela Åhlin-Kottulinsky.
 

Mens opsætningsarbejdet forud for DTM sæsonpremieren på Hockenheim er i fuld sving, har Audi Sport TT Cup kørerne allerede afsluttet deres forberedelser. Sidste lørdag simulerede de en løbsdag over en kortere strækning af Hockenheimring med fri træning, kvalifikation og løbssimulation. "Vores deltagere fra 13 lande beviste igen deres professionalisme den dag," siger Rolf Michl, projektleder for Audi Sport TT Cup. "De endelige tests gik glat, og nu er vi endnu mere spændte på at komme i gang."


Audi TT cup #89 Mikaela Åhlin-Kottulinsky og #17 Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Audi)

Danske Nicolaj Møller Madsen kører i den gule Audi TT med nr. 17: ”Vi havde sidste test inden sæsonstart i lørdags, og den gik super godt. Vi var konstant i top 3, fik testet en masse forskellige set ups med bilen, og fandt det, der ser ud til at passe mig bedst. Det er helt utrolig tæt blandt alle kørere, så det bliver virkelig spændende at se, hvad der kommer til at ske i weekenden.”

Svenske Mikaela Åhlin-Kottulinsky er også spændt og glæder sig til at det første løb: ”Jeg har mange nye udfordringer og oplevelser foran mig med ny bil og ny serie, og jeg er så glad for, at Audi Danmark ønsker at være en del af denne rejse. Efter Hockenheim skal jeg til Danmark, hvor jeg skal være en del af teamet bag Audi Driving Experience, som jeg naturligvis ser frem til, men nu – fuld fokus og fuld gas på Hockenheim og premieren på Audi Sport TT Cup!” Mikaela kører i den sorte Audi TT med nr. 89.

Audi Sport TT Cup løbsweekenden starter torsdag den 30. april kl. 13.50 med fri træning. I kvalifikationen, der starter på fredag kl. 9.35, kommer deltagerne til at kæmpe for startpositioner i begge løb. Det første løb starter på lørdag kl. 10.10, mens andet løb starter på søndag kl. 9.40.
Begge løb vil blive live streamet på audi-motorsport.com/de/en/home/livestream.html.

Lørdag den 2. maj 2015 kl. 10.10–10.40: 1. løb
Søndag den 3. maj 2015 kl. 9.40–10.10: 2. løb


Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 03/05/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •