Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Fynsk racertalent får mere brændstof til motoren

Audi Sport TT Cup 
30/04/15 

Nicolaj Møller Madsen er et af Danmarks største motorsportstalenter og arbejder ambitiøst mod sit mål om at blive den næste dansker i Le Mans allerede i 2017. Den talentfulde racerkører har i 2015 taget et stort skridt i den retning med flere store sponsorater på plads forud for sæsonstart.
 

En af de nye sponsorer, som har valgt at kaste deres kræfter ind i kampen for at støtte det fynske motorsportstalent, er Bunker Holding. Oliehandelsselskabet, med hovedsæde i Middelfart, har indgået en toårig sponsoraftale med Nicolaj Møller Madsen.

- Som en af verdens største virksomheder inden for vores branche er konkurrencen knivskarp hver eneste dag, ligesom i de løb, Nicolaj deltager i. Derfor ansætter, træner og udvikler vi kun de bedste folk fra branchen, og vi oplever det samme drive hos Nicolaj, der har samme ambition om at være den bedste.
Derfor faldt det os naturligt at støtte ham i kampen om at nå til Le Mans. Det er vores håb og forventning, at vi over de næste to år kan hjælpe Nicolaj på vej og samtidig selv blive inspireret af en vinder, udtaler CEO i Bunker Holding, Keld R. Demant.

Nicolaj Møller Madsen glæder sig naturligvis også over, at arbejdet med at skabe opbakning til hans ambitiøse projekt fortsat skrider succesfuldt fremad.

- Det er med stor glæde, at jeg byder Bunker Holding velkommen i sponsorkredsen. Jeg er utrolig glad for alle dem, som har valgt at vise deres opbakning til mit ambitiøse projekt og som tror på, at jeg kan nå til Le Mans. Det bliver fantastisk at begynde at køre race igen og vide, at jeg har sådan en fantastisk opbakning med mig hele tiden, siger Nicolaj Møller Madsen.

Et stærkt team i ryggen
Nicolaj Møller Madsen leverer brændstoffet til en karriere i verdensklasse, og hans energi og dedikation har indtil nu betydet, at han gennem 85 sponsorer har samlet 1,3 millioner kroner sammen til den kommende sæson, hvor han skal køre i den tyske Audi Sport TT Cup.

Kontrakten direkte hos Audis fabriksteam var et stort skridt op i rækkerne, og hos Audi er man også imponerede over den unge fynbos store engagement.

- I Audi har vi en filosofi om, at vi gerne vil give noget tilbage, og vi støtter derfor op om unge talenter inden for forskellige områder. Dette er også en af årsagerne til, at man i Audi Sport introducerede Audi Sport TT Cup for unge motorsportstalenter. Så da den unge, talentfulde, dansker Nicolaj Møller Madsen fik en plads blandt de 18 kørere, var det helt naturligt for Audi i Danmark at bakke ham op. Vi er meget imponerede over, så langt Nicolaj er kommet i arbejdet med at finde sponsorer, og det er han, fordi han bl.a. er succesorienteret og passioneret - ligesom vi er i Audi. Derfor er Nicolaj en rigtig god repræsentant for os, siger Britt Stellinger, PR-chef hos Audi Danmark.

Det første løb i Audi Sport TT Cup køres den 2. – 3. maj på Hockenheim, hvor i alt 18 talentfulde kørere stiller til start.

Nicolaj Møller-Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •