Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

God opstart på sæsonen for Kevin Verner

Legend Car 
29/04/15 

I sidste weekend blev der kørt Padborg Open. Her deltog Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner. Selv om løbene blev kørt som opvisningsløb, i forbindelse med opstarten af den nye Supertourisme klasse, var det en god mulighed for at teste den nye bils opsætning.
 

Efter vinterens ombygning af bilen kunne teamet få testet nogle forskellige ting af på bilen. Efter træningen ændrede teamet lidt på bilen og så var det bare se om det hele virkede som det skulle.


(Foto: Motorsporten,dk)

Allerede i kvalifikationen skulle det vise sig at teamet havde fundet en god opsætning til bilen. Kevin Verner kørte under kvalifikationen den tredje hurtigste tid. Det betød at han skulle starte som nummer atten i det første løb, da man igen i år vender de første tyve i feltet.

”Der var lidt tumult foran mig i starten og jeg kom ikke så godt afsted som jeg ville have ønsket” sagde Kevin efter løbet.


(Foto: Motorsporten,dk)

Han kæmpede sig dog stille og roligt frem i feltet. Der blev som sædvanligt kørt stærkt og tæt, så det var absolut respektabelt at han sluttede som nummer fem. Efter løbet mente Kevin at han kunne være kommet en plads eller to længere frem, hvis han ikke havde tabt lidt moment i starten.


(Foto: Motorsporten,dk)

I dagens andet og sidste løb skulle Kevin Verner starte som nummer fem. Det betød dog ikke at det ville blive nemt at komme frem i feltet. Det var de hurtigste kørere som skulle starte fremme foran i dette løb. Kevin holdt hovedet koldt og med god og sikker kørsel sluttede han som nummer tre.

”Nu ved vi hvor vi står og hvilke småting vi skal have kigget på, inden det rigtig går løs på Ring Djursland i maj,” sluttede Kevin.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 19/04/15 - Padborg Park - Legend Car
  •