Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

WSK

Christian Lundgaard samlet 4er i WSK Super Master Serien

WSK 
29/04/15 

En påkørsel kort efter start i pre-finalen, ødelagde Christians muligheder for en topplacering ved sidste afdeling af WSK Super Master Serien på Sarno banen ved Napoli.
 

Der var ellers åben for mulighederne, da de nærmeste konkurrenter i mesterskaber, alle var bagved Christian efter de 4 kval heats.

I Prefinale A fik Christian en super start fra yderbanen, men på vej ud af det skarpe sving for enden af langsiden, blev han ramt hårdt bagi hvorved han spandt rundt, og kunne se hele feltet passere! en sej kamp var foran, men der blev aldrig givet op, da målflaget blev givet, havde han kørt sig op på 11. pladsen i det hårde felt.

Desværre er prefinalerne point givende, og samtidigt afgør de startrækken til finalen, så det var dobbelt straf ved at blive kørt af banen!

Finalen så dermed ud som en svær opgave fra 21. startplads, og selv med fightervilje og gode kampe, kunne det kun blive en 13.plads, dermed var mesterskabet smuttet, Christian sluttede på en 4. plads i det samlede mesterskab. Ikke det der var målsætningen inden weekenden, men afgørelsen blev en påkørsel i det mest kritiske heat, og selv om Christian gjorde alt hvad han kunne hele weekenden, var det uden for hans magt hvad der afgjorde hans skæbne. Det var en sølle trøst, at konkurrenten blev straffet og sendt bagest i feltet til finalen.

Nu skal der fokusere på Europa Mesterskabet, hvor den første af tre afdelinger starter 6. Maj på Portimao banen i Portugal. I mellemtiden kan Christian lige nå at blive konfirmeret 3.Maj.

Henrik Lundgaard


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS