Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Martin V. Jensen syver efter en DTC-premiere, der gav flyvetur til Nicholai Eberhard

DTC 
27/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipPremieren i Danish Thundersport Championship udløste vidt forskellige resultater for HM Racings to unge kørere. Martin V. Jensen har efter første løbsweekend placeret sig i den bedste tredjedel af tabellen med en foreløbig syvendeplads i den samlede stilling, men Nicholai Eberhard kom også til tops ved årets første løb på FDM Jyllandsringen. Bogstaveligt talt.
 

”I det andet af de tre heats gik jeg på ydersiden af Dennis Lind, og så ved jeg ikke helt, hvad der skete med Jesper Sørensen, som lå foran os,” fortæller Nicholai Eberhard. ”Jeg ville trække udenom ham, men så endte jeg med at blive midten af en sandwich mellem ham og Michael Markussen. Jeg blev klemt, endda klemt så meget, at bilen hoppede helt op i luften. Bagefter kørte den ikke optimalt, og jeg valgte at køre i pit.”


Nicholai Eberhard kom i klemme - og kom til vejs i et af DTC-løbene

”Kofangeren var smadret. Splitteren var væk, en fælg var smadret og to dæk var ødelagte, og så var bilen også ude af sporing. Mekanikerne arbejdede på at få den gjort klart til tredje og sidste heat, men vi kunne ikke helt få det klaret. Jeg døjede meget med understyring i venstresving, og dem er der altså mange af på Jyllandsringen, så jeg mistede en hel del og sluttede finalen på en tolvteplads.”


Nicholai Eberhard kom i klemme - og kom til vejs i et af DTC-løbene

Martin V. Jensen havde derimod en langt bedre sæsonstart.

”Der var naturligvis lidt småskrammer, men jeg undgå egentlige skader, og nu ligger jeg som nummer syv i mesterskabet og er næstbedst blandt U21-kørerne. Det er okay,” siger Martin V. Jensen. ”Alt i alt var det en godkendt weekend, som vi kan arbejde videre på henimod næste afdeling ved Classic Race Aarhus.”

”Det første løb på Jyllandsringen var lidt hektisk. Jeg lagde godt ud og havde god speed i bilen, men midt i løbet havde jeg en udskridning og skulle så starte forfra igen. Jeg fik kæmpet mig op med en tolvte-, en tiende- og en ottendeplads som resultaterne i de tre heat.”


Martin V. Jensen holdt i DTC-sæsonstarten bl.a. Jan Magnussen og Ronnie Bremer bag sig

Sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen var også premiere for HM Racing i eget regi i Danish Thundersport Championship, hvor publikum tog godt imod teamets to biler i det nye spændende design med Nem Forsikring og Arne Elkjær A/S som de fremtrædende sponsorer.

”Det er et nyt team, som vi har strikket sammen, og når vi kommer længere hen på sæsonen, skal det nok give en succes. Vi arbejder i hvert fald godt sammen,” siger Martin V. Jensen.

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •