Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Corvette i front på Jyllandsringen

Special Saloon 
28/04/15 

Norske Christian Nilsen blev den store triumfator, da First Stop Special Saloon klassen havde sæsonpremiere på Jyllandsringen, hvor kan kørte sin Chevrolet Corvette til sikre sejre i alle weekendens tre heat.
 

Bag den norske SSC kører var der til gengæld flere bud på placeringerne, og her kom Per Frost bedst fra start med sin blå Ferrari 458, som han kørte i mål på henholdsvis en anden- og to tredjepladser.


Christian Nilsen var suveræn på Jyllandsringen med sin sort/hvide Chevrolet Corvette
(Foto: Ib Trebbien)

Det tredje bilmærke, der blev repræsenteret på podiet var Porsche, som Roland kørte frem til en anden- og en tredjeplads, mens den tidligere mester, Jørgen Hansen, som havde en problematisk weekend, sikrede det tyske mærke den sidste podieplads i sidste heat.

Michel Nykjær var nok weekendens flittigste kører. Han var til start i både DTC, VIP-Show løbet og SSC. I sidstnævnte trådte han ind som reserve i DK Motorsports Opel Corsa og sikrede sig og teamet to klassesejre og en generel fjerdeplads i første heat.


Michel Nykjær hang godt på GT bilerne med DK Motorsports lille Opel Corsa
(Foto: Ib Trebbien)

Klasse 3 blev et rent Ferrari opgør, med Per Søberg som vinder foran Nicole Rasmussen og Lars Jensen i alle tre heat.

I Prototype klassen glimrede to af favoritterne ved deres fravær. Claus Christensens Aquila stod stadig hos tuneren i Holland og ventede på de sidste reservedele, og Johannes Graversens legendariske Fiat X1/9 blev elimineret af en turbo-brand allerede under træningen. Men den enes brød er som bekendt den andens brød, og Hans-Henrik Pedersen, der kun nåede tre omgange under træningen med sin orange Chevrolet Corvette, endte med klassesejre i første og andet heat, mens Andreas Kjærgaard holdt klassens fane højt i tredje heat med sin Scotty GT.

First Stop SSC


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her