Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

En succesfuld sæson start

DM Rally 
27/04/15 

Morten Fuhlendorf var godt tilfreds da han smækkede døren til hans rally bil, en Peugeot 106 Kitcar, efter sidste kørte prøve til 1. afdeling af minirallysyd turneringen samt DM1, med base i Rødekro, hvor han sammen med sin nye codriver Stig Mejlbjerg skulle have startet sæsonen godt op.
 

Slutresultatet blev en andenplads i klassen, bag erfarne/hurtige Klaus Damm Kristiansen i Peugeot 106, så dette var godkendt, bag resultatet ligger nu mere erfaring og analyser af løbet, for man får vel ikke en bedre målestok at måle sig opad end Klaus Damm i sin 106er.


(Foto: J. Turking)

’På prøve 1 får vi slag, men jeg skulle lige føle det hele lidt an, meget krævende prøver at start ud med, med ny codriver, vi skulle lige føle hinanden lidt an og stole på noterne, men det var okay, at køre rally på sådanne krævende veje, det kræver sin mand’, slutter Morten.

Efter midtvejs pausen kom der regn, og nye Michelin intermediate dæk blevet monteret, og Morten kunne savle, da han og 106eren trives som en fisk i vandet under disse konditioner.

Samspillet i bilen udviklede sig positivt, og bilen kunne på Michelin dækkene styrer, dreje og bremse så det er svært at beskrive, det gav Morten tro og tiltro på bilen og sig selv, og på prøve 5 kom belønningen, i form af en konge tid, det gav positiv energi i 106er kabinen, rent mekanisk kørte bilen bare som et helt fejlfrit.

Genner prøven, som var den afsluttende prøve, en helt igennem fantastisk rundbane blev desværre aflyst grundet en afkørsel, dette var rigtigt øv, for nu ’kørte’ det bare, men Morten og Stig kunne nu køre mod målet på løbet, velvidende at løbet for de to i 106eren fik den helt rigtige afslutning, der er noget at bygge videre på, total oplevelsen fra løbet gav Morten smil på læben.

Allan Post


Læs mere om:
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: