Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Undskyld til Rally Sønderjylland!

DM Rally 
26/04/15 

Det hele startede med en Top H 4 i kombination med regn og nogle lortedæk.
Den cocktail fik nogle kedelige følger for DM feltet i Rally - den ellers superfede prøve måtte aflyses.
 

På grund af hoppet løftede bagenden sig på Porschen, den skred ud og fortsatte med 120/30 km/t ud over marken og røg sidelæns ind i en jordvold med store sten. Bilen fortsatte ind over volden men landede på hjulene.

Mødet med volden betød at Per G. mistede bevistheden i 3-4 minutter. Karsten fik tilkaldt hjælp, løsnet hjelm og seler m.m. så luftvejene var fri. Efter at være kommet til bevidsthed var Per ikke helt klar i hovedet - han spurgte hvad Karsten lavede uden for bilen, og om han ikke skulle sætte sig ind så de kunne komme videre!

Turen gik istedet til Åbenrå Sygehus (5 Stjerner) med nogle friske Falck folk. Lægerne konstaterede hjerne-rystelse, en brækket højre pegefinger og et brud i højre hånd - men heldigvis ingen alvorlige skader på nakke og ryg.

Vi kan lære lidt af uheldet. Der gik alt for lang tid inden ambulancen kom og det var ikke deres skyld. Den kom fra Haderslev - Åbenrå var tættere på prøven. De kunne ikke finde os og måtte køre hele prøven igennem før der var bingo. Selvom det ikke havde betydning i vores tilfælde er det ikke godt nok. En simpel 112 App hos officials og måske også deltagere kunne løse dette.

Stor Tak til officials, Falck, Åbenrå Sygehus og til alle der har tænkt på os - ikke mindst de to sønderjyske bønder med deres traktor, der sørgede for at Porschen kunne kom hjem på lazarettet.

Per G. og Karsten


Læs mere om:
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: