Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Eurocup

Lasse Sørensen fik vist potentialet ved første afdeling af World Series.

Formula Renault
2.0 Eurocup 

26/04/15 

Formula Renault 2.0 EurocupDen Nordjyske racerkører, Lasse Sørensen, viste en del af sit potentiale ved sin første deltagelse i et World Series løb. Med et bedste rookie trofæ i andet heat om lørdagen og en start placering som nummer fire i søndagens hoved løb, så må man sige, at den unge nordjyde virkelig fik vist talentet.
 


(Foto: Lasse Racing)

Uheldigvis måtte han om søndagen udgå fra en tredje plads, efter at være blevet ramt bagfra af en konkurrent. Sammenstødet var så kraftigt, at Lasse´s bagerste hjulophæng knækkede, og han måtte køre i pit. Mekanikerne vurderede, at de ikke kunne fikse bilen, hvorefter han måtte udgå af løbet.


(Foto: Lasse Racing)

Lasse udtaler; "Dette har været en kanon god weekend for mig, men den har også været svære end jeg havde forventet. Det var mega ærgerligt, at jeg blev påkørt. Jeg følte selv, at jeg havde løbet i min hånd og havde speeden til at kæmpe om sejren. Søndagens løb blev afviklet i regn vejr, hvilke er min favorit disciplin. Så derfor er det dobbelt ærgerligt, at måtte udgå, og for noget som jeg ikke havde nogen mulighed for at undgå. Mit næste World Series løb bliver på Spa Francorchamp i Belgien, så må jeg håbe, at heldet er med mig der" slutter Nordjyden fra Alcaniz i Spanien.


(Foto: Lasse Racing)

Team Sørensen
Lasse Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Motorland Aragon
  • 26/04/15 - Motorland Aragon - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •