Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Thiim og Pepper hurtigste Audi kørere

ADAC GT
Masters 

25/04/15 

For første gang i ADAC GT Masters historie, var det en debutant der sikrede sig pole position. Det var endda til begge løb at det skete.
Helt så godt var det ikke for Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper i deres Audi R8 LMS ultra. De starter som nummer 9 i lørdagens løb og som nummer 2 i søndagens løb.
 

I kvalifikationen til både lørdagens og søndagens løb var det Lucas Stolz og Jereom Blekemolen der var de hurtigste kørere. Deres Bentley Continental GT3 er helt ny i ADAC GT Masters serien og derfor meget imponerende at man allerede i første afdeling sikrer sig 2 poles position. Det var en særdeles tæt kvalifikation idet at 4 mandskaber var indenfor 1/10 sekund. Den første session blev afbrudt da en bil skulle transporteres væk fra banen efter uheld. Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper blev bedste Audi mandskab i det 20 biler store felt med en placering som nummer 9.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Den anden kvalifikation som var til søndagens løb var det igen Bentleyen med Lucas Stolz og Jereom Blekemolen der var hurtigst. Hvor det i første session var langt til forreste startrække for Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper placeringsmæssigt, så var der ingen tvivl i anden. Her sluttede Audimandskabet C. Abt Racing teamet som nummer 2 og starter i forreste startrække i søndagens løb.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Oschersleben
  • 26/04/15 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •