Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind tog pole position i sidste minut

DTC 
25/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFire nuværende eller tidligere DTC-mestre i top 6
Tidtagningen til lørdagens premiere i AutoMester Danish Thundersport Championship lignede længe en pole position til Jan Magnussen, Roskilde. På en våd FDM Jyllandsringen havde den tidligere tredobbelte mester sat hurtigste tid, som flere kørere kom tæt på, men som ingen var i stand til at slå.
 

Men da løbsledelsen begyndte at vifte med det ternede flag, og kørerne derfor skulle afslutte deres sidste flyvende omgang, satte Dennis Lind, Roskilde, trumf på. Han kappede hele ni tiendedele af et sekund af sin bedste omgang, og i stedet for at være sjettehurtigst – 0,285 sekunder efter – var han nu hurtigst af alle – 0,683 sekunder foran Jan Magnussen. Det bliver derfor nevø og onkel, som starter fra forreste række, når det første kvalifikationsheat køres søndag ved 13.00-tiden.


Dennis Lind sikrede sig årets første pole position i AutoMester DTC

I anden startrække finder vi Michel Nykjær, Næstved, og Ronnie Bremer, Hvidovre. Michel Nykjær havde ikke siddet i sin bil forud for premieren, men viste under de tre forudgående træninger, at han har farten til at følge med i AutoMester Danish Thundersport Championship. Tredje startrække kommer til at bestå af Mikkel C. Johansen, Slagelse, og Casper Elgaard, Aarhus.

Feltet i AutoMester har i år flere debutanter, og her var det Martin Andersen, Skals, som klarede sig bedst i tidtagningen med 11. bedste tid.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •