Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Eurocup

Lasse Sørensen klar til World Series by Renault

Formula Renault
2.0 Eurocup 

24/04/15 

Formula Renault 2.0 Eurocupmed fuld TV dækning
I denne weekend slukkes de røde lamper for første gang til dette års World Series by Renault sæson. Dette bliver også startskuddet til den Danske racerkører, Lasses Sørensen's første sæson i serien, hvor han deltager i Formel Renault 2.0 Eurocuppen.
 

Den Danske TV station TV3 Sport 2 har valgt at sende alle løbene direkte med Dansk kommentator både lørdag og søndag. Derfor forventes der en stor interesse for serien, også på de Danske breddegrader.

Denne weekends løb køres på Motorland Aragón banen i Spanien, som ligger imellem Barcelona og Madrid.


Lasse Sørensen

Lasse Sørensen udtaler; "at TV3 sender alle løbene i Dansk TV er kun med til at styrke interessen for klassen i Danmark. Dette giver også mine sponsorer en kanon mulighed for at profilere og eksponere sig selv over hele sæsonen. Formel Renault er en af de hårdeste junior klasser i Europa og jeg forventer ikke, at det bliver nemt. Der er rigtig mange kørere, som har deltaget i klassen i både to og tre år, så de kender bilen og banerne perfekt. Mit realistiske mål for denne weekend er en top ti placering. Men når vi kommer længere hen på sæsonen, skulle vi helst kunne blande os i topstriden.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark elite trup, og netop optaget i Team Danmark som supertalent. Han er regerende Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxobank, Olie selskabet Total/Elf , Dansk Automobil sports union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som ligeledes er Saxobank støttet og som i 2015 deltager både i GP2 serien og Lemans serien i Aston Martin.

www.lasse-sorensen.dk


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •