Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Christina Nielsen ser frem til old-school racerbane

World Challenge 
24/04/15 

Efter sidste weekends løb i Pirelli World Challenge sluttede i Long Beach, pakkede TRG Aston Martin Racing straks lastbilen og kørte mod Barber Motorsports Park, Alabama, USA, hvor denne weekends afdeling af den stærke GT serie afvikles. Christina Nielsen er klar til at køre teamets Aston Martin V12 Vantage GT3 til et topresultat, men konkurrencen er hård i den stærke serie. 41 biler er til start fordelt på 15 i GT klassen, 17 i GTA klassen som Christina Nielsen deltager i og 9 biler i GT Cup.
 

Den næsten 4 kilometer lange permanente racerbane med 16 sving, ser ud til at passe godt til Christina Nielsen, der dog aldrig tidligere har kørt på banen.


(Foto: TRG / Brian Cleary)

”Jeg elsker de der old-school amerikanske baner, med udfordrende hurtige sving” siger Christina Nielsen. ”Jeg har ikke kørt banen tidligere, men har set masser af video og data og kørt banen i simulator. Og som jeg kan vurdere det, så lader det til at være en af den slags baner, jeg elsker at køre på. Vores Aston Martin passede desværre ikke så godt til bybanen i Long Beach, men alligevel var vi kun en placering fra podiet. Så jeg håber da at køre os tilbage på podiet i denne weekend”.

Træning køres fredag, med kvalifikation lørdag kl. 14.00 og første løb samme dag kl. 17.20. Andet løb afvikles søndag kl. 16.55. Alle tider er dansk tid.

Løbene kan følges live på www.world-challengetv.com

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Long Beach
  • 19/04/15 - Long Beach - World Challenge
  •