Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen sikrer sig to hovedsponsorer til årets DTC-sæson

DTC 
24/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicholai Eberhard og Martin V. Jensen tager i den kommende weekend hul på deres anden sæson i DTC-serien. Men det kommer til at ske med et helt nyt set-up.
Nye biler, nyt backing crew og to nye hovedsponsorer skal være med til at hjælpe Hinnerup-brødrene frem i det skarpe DTC-felt.
 

”Vi kommer med vores helt eget team, hvor vi selv har været ude at vælge de nøglepersoner, som vi synes er vigtige at med og som kan give os den ro og den læring, som vi føler, der skal til for at udvikle os,” siger Nicholai Eberhard. ”Vi føler, at vi har fået sat det helt rigtige team på benene, lige fra den enkelte mekaniker over datamanden til chefmekanikeren. Jeg er sikker på, at det bliver et godt år, og det bliver spændende at se, hvad vi kan udrette sammen."


Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen ved deres nydekorerede biler

”Jeg tror, at vi har fået støbt et rigtig godt team sammen med nogle dygtige folk,” tilføjer Martin V. Jensen. ”Jeg håber, at vi kan køre stærkt og være med i toppen, så vi kan rykke os i forhold til 2014. Det skal nok blive en god sæson.”

HM Racing starter med to biler i DTC-serien. Designlinjerne er ens, men farverne er forskellige. Martin V, Jensens bil har grøn, hvid og grå som de bærende elementer sammen med logoet for den ene af teamets nye hovedsponsorer, Nem Forsikring. På Nicholai Eberhards bil er det kontrafejet for den anden hovedsponsor Arne Elkjær A/S, som dominerer blandt de blå, hvide og grå farver.

Men vigtigst af alt er det, at HM Racings to biler er gennemafprøvede.

”Vi har testet og har fundet noget af den speed i bilerne, som vi ikke havde sidste år,” siger Martin V. Jensen. ”De nye folk, vi har med, har også været med til at udvikle os, og det vil være godt, hvis vi kan fortsætte med at udvikle os, så vi kan komme i den bedste halvdel og derefter gå efter top fem-placeringer.”

I weekenden går det så løs, hvor første DTC-afdeling søndag køres. På FDM Jyllandsringen foran titusinder af tilskuere og foran et par hundrede tusinde seere på TV2 Sport, som sender live fra løbet.

”Jeg ser positivt frem til åbningsløbet,” siger Nicholai Eberhard. ”Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Det har været en lang pause, hvor vi har arbejdet hårdt på at få skabt grundlaget for sæsonen, og nu skal vi levere resultaterne.”

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •