Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

”Jeg føler mig godt forberedt”

DM Rally 
23/04/15 

Selv om ikke alle stumper er kommet hjem til værkstedet i Oens ved Horsens, så synes Jesper Bisted, at han er klar, når kampen om det danske mesterskab i rally på lørdag starter med Rally Sønderjylland.
 

”Jeg føler mig i hvert fald godt forberedt,” siger køreren i den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600.

”Vi startede jo sæsonen lige efter påske med en rallytest og en deltagelse i et rallysprint ved Kongensbro. Her gik det godt. Vi havde god fart i bilen, vandt klassen og blev treer generelt, men endte desværre med at ødelægge en trækaksel, som vi siden har skullet skifte. Bilen er bygget op til gruppe DK, så det er ikke lige hyldevarer, men vi regner bestemt med at få bilen klar inden DM-premieren.”


Jesper Bisted/Arly Larsen går ikke bare efter en klassesejr, men også efter en divisionssejr i DM-premieren

I forhold til tidligere afvikles Danmarksmesterskabet i rally i år dels med en række minirallyer i programmet, dels med en ny divisionsinddeling. Og det betyder, at Jesper Bisted og hans makker fra Dianalund – Arly Larsen – får en række nye konkurrenter.

”Som altid med vores rallyindsats, så er målet en klassesejr, men med den nye inddeling af divisionerne er det faktisk også en divisionssejr, som vi kan kæmpe med om. Og den går vi naturligvis efter at tage,” siger Jesper Bisted, som glæder sig til Rally Sønderjylland.

”Ud fra de videooptagelser, som vi har modtaget, er det nogle fine prøver, som er fundet til løbet. To af de tre prøver har vi kørt før, og personligt glæder jeg mig meget til at køre Genner Skov-prøven.”

Foto Jesper Bisted/Arly Larsen går ikke bare efter en klassesejr, men også efter en divisionssejr i DM-premieren. Bisted Motorsport Jesper Bisted


Læs mere om:
  • Aabenraa
  • 25/04/15 - Aabenraa - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: