Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen og Teknicar åbner DTC-sæsonen

DTC 
22/04/15 

DTC - Danish Thundersport Championshippå Jyllandsringen
Grøn er farven på Jan Magnussens nye racerbil, når første afdeling af Danish Thundersport Championship skydes i gang på Jyllandsringen denne weekend. Den 3-dobbelte mester præsenterer samtidig sine løbssponsorer: Værkstedskæden Teknicar og grossistkæden au2parts.
 

Jan Magnussens racerbil er i grønne farver, når sæsones første DTC-løb skydes i gang på Jyllandsringen på søndag den 26. april. Værkstedskæden Teknicar sponsorerer sammen med grossistkæden au2parts den 3-dobbelte mester, hvilket betyder underholdning for 150 danske værkstedsejere.


Jan Magnussens racerbil er i grønne farver, når sæsones første DTC-løb skydes i gang på Jyllandsringen på søndag den 26. april

– Vi er klar til at kæmpe om sejren på søndag, og jeg vil elske at tage den foran mine mange gæster fra Teknicar, lyder det fra Jan Magnussen.

Aftalen med Teknicar, som er et dansk, successfuldt værkstedskoncept under den landsdækkende grossistkæde au2parts, betyder, at Jan Magnussens teamtelt søndag bliver fyldt op med bilinteresserede værkstedsejere fra hele Danmark.

Aftalen betyder også, at Jan Magnussens nye Chevrolet Camaro i weekenden skinner i den karakteristiske grønne farve, som kendetegner Teknicars kendte logo.

Kæmpe motorsportsevent for Teknicar-gæster
– Jeg synes, racerbilen er blevet rigtig fed. Vi sluttede også 2014-sæsonen af i en grøn racerbil, og farven passer godt til racerbanen. Jeg håber, vi kan præstere et godt resultat foran alle gæsterne på Teknicar-tribunen. Det er jo ikke kun min bil i weekenden – det er også alle gæsternes.

Hos Teknicar har man store forventninger til weekendens løb, som samtidig bliver et storstilet motorsportsevent. Der bydes på mad og underholdning i det store teamtelt, hvor gæsterne kan komme helt tæt på Jan Magnussen og hans crew.


På billedet ses fra venstre: Direktør hos au2parts, Niels Skak, racerkører Jan Magnussen, kædechef hos Teknicar, René Lang, samt kædekonsulent hos Teknicar, Morten Wad

– Teknicar er en sammenslutning af frie, selvstændige og dygtige værksteder med et højt teknisk niveau, og som vi supplerer med teknisk udstyr og forskellige muligheder for efteruddannelse, forklarer kædechef hos Teknicar, René Lang.

– Vi glæder os til at bringe alle disse værkstedsejere sammen til sjovt og toptunet event. Der er tale om folk med en brændende interesse for biler, og de glæder sig allesammen til at opleve Jan Magnussen og kongeklassen i dansk motorsport.

På billedet ses fra venstre: Direktør hos au2parts, Niels Skak, racerkører Jan Magnussen, kædechef hos Teknicar, René Lang, samt kædekonsulent hos Teknicar, Morten Wad.

Se løbet på TV 2 Sport
Jan Magnussen i Chevrolet Camaro #23 stiller i årets udgave af Danish Thundersport Championship op for Magnussen Racing Experience sammen med teamkollega Michael Markussen i Chevrolet Camaro #18.

Løbet transmitteres direkte fra Jyllandsringen på TV 2 Sport. TV 2 Sport findes som tilvalg til de fleste danske TV-pakker og kan desuden ses online via TV 2 Play.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •