Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Nye kræfter sættes ind i Thailand

Int. Touringcar 
21/04/15 

Den danske kører Thomas Raldorf, som er bosat i Thailand, skal i år køre med i 2 løbs serier: Grand Prix Racing League og Thailand Super Series.
Thomas Raldorf har i år teamet op med Peter Jæger, som er kendt fra de danske og internationale baner. Det er en mand med stor erfaring bag sig, som Thomas vil gøre nytte af i denne sæson.
 

Thomas har store forventninger til dette samarbejde, og ser frem til sit første løb i 2015, som starter denne weekend på Bira banen lige uden for Pattaya. Peter Jæger ankommer til Thailand torsdag i indeværende uge.


Peter Jæger

Thomas har de sidste 4 månder gået bilen igennem og har fået den opdateret med de nyeste ting i forhold til reglementet, og føler sig rigtig godt forberedt til denne nye sæson.

Der er da også lagt store forventninger op til ham, med favorit status i klassen, så der bliver noget at skulle leve op til for den danske kører.


Road side banner for GPRL, med Thomas Raldorf

Grand Prix Racing League (GPRL) køres over 4 weekender med 2 løb hver weekend.


Den nye 4.5 km FIA Grade 1 bane i Buriram

Thailand Super Series køres også over 4 weekender med 2 løb hver weekend, og 2 af disse løb bliver gadeløbet i Bangsaen, som er det største løb i Thailand hvert år, med cirka 200.000 tilskuere over de 6 dage løbet afholdes.

Thomas Raldorf


Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  •