Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Magnussen igen på podiet i Long Beach

SportsCar
Championship 

19/04/15 

Jan Magnussen og Antonio Garcia slutter treer efter et udfordrende løb i Long Beach natten til søndag dansk tid. Det er Corvette-duoens tredje podieplacering i årets TUDOR-mesterskab.
 

For tredje gang i sæsonen sluttede makkerparret Magnussen og Garcia på podiet efter et løb i Long Beach, som ikke var helt uden udfordringer. Corvette-duoen måtte se sig slået af BMW og Ferrari, der var i deres es på den berømte bybane.

– Vi manglede fart i dag, og derfor er en podieplacering et fantastisk resultat, lød det fra Jan Magnussen.

Det var Antonio Garcia, som kørte den gule Corvette C7.R #3 over målstregen på en tredjeplads, og det skete lige foran en truende Porsche. Helt i front var henholdsvis en BMW og en Ferrari, som ifølge Jan Magnussen var en tand hurtigere end Corvetten.

– Vi havde bare ikke nok i os til at vinde. Jeg fik en god start på løbet, hvor det lykkedes mig at forsvare den fjerdeplads, vi startede på, men det var hårdt for dækkene at holde Porscherne bag mig, og mod slutningen af mit stint, begyndte bilen at miste greb.

Også Antonio Garcia måtte gå til stålet for at holde placeringen. Spanieren returnerede til løbet på en tredjeplads takket være et effektivt pitstop, og han battlede over flere omgange med en BMW om andenpladsen.

Den hårde fight var imidlertid hård kost for dækkene, og Garcia måtte lade sig falde tilbage og blev herefter yderligere overhalet og måtte afgive en position.

Tredjepladsen blev få omgange før løbets afslutning generobret, da bilen, som Garcia havde jagtet i flere omgange, kiksede en overhaling.

– Weekendes resultat var en blanding af held og hårdt arbejde. Vi fik det bedste ud af grejet uden at oversatse, og det gav os gode point og en fortsat føring i mesterskabet.

Næste afdeling af TUDOR United SportsCar Championship afvikles den 2.-3. maj på Laguna Seca Raceway i Californien, USA.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Long Beach
  • 18/04/15 - Long Beach - SportsCar Championship
  •