Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen jagter hattrick

SportsCar
Championship 

17/04/15 

Jan Magnussen har sæsonens tredje sejr i sigtekornet, når det går løs i gaderne i Long Beach lørdag aften dansk tid. Danskeren fører nu hele tre mesterskaber i den amerikanske TUDOR-serie.
 

Det har været en fantastisk sæsonstart for Jan Magnussen, som sammen med sin faste makker Antonio Garcia og tredjekører Ryan Briscoe har vundet TUDOR-mesterskabets to første – og største – løb, nemlig 24 Hours of Daytona og 12 Hours of Sebring. Denne weekend går det løs igen, denne gang i Long Beach nær Los Angeles.

– Jeg har altid været vild med bybaner, og efter to fantastiske sejre på Daytona og Sebring kommer vi til Long Beach med masser af energi, lyder det fra Jan Magnussen.

Mens sæsonens to første løb var mesterskabets absolut længste, byder Long Beach på sæsonens korteste. Blot 100 minutter vil der være fra grønt til ternet flag, og det betyder hardcore sprintløb, hvilket passer Magnussen glimrende.

– Long Beach var banen, hvor vi sidste år tog den første sejr med Corvette C7.R. Det er en fed bane med et godt flow, nogle steder er banen smal, andre steder meget bred, forklarer Jan Magnussen.

– Det handler altid om at holde sig udenfor problemer, men i Long Beach er det ekstra vigtigt, fordi løbet er overstået så hurtigt. Laver du en fejl, har du meget svært ved at hente det tabte tilbage igen, og vi har kun ét pitstop, som skal spille hundrede procent.

Jan Magnussen har to gange tidligere vundet løbet på den populære og udfordrende bybane, og lykkes det i weekenden, har duoen Magnussen og Garcia vundet tre ud af tre mulige i denne sæson.

Danskeren og hans spanske makker fører således kørernes mesterskab i TUDOR-serien, mens Chevrolet fører konstruktørmesterskabet og den gule Corvette C7.R #3 fører teammesterskabet!

Tidsplan for Tequila Patron Sports Car Showcase:

Fredag 17. april:
07.45 (16.45 dansk tid) — Træning #1
16.45 (01.45 dansk tid) — Træning #2
17.30 (02.30 dansk tid) — Kvalifikation (GTLM)

Lørdag 18. april
16.05 (01.05 dansk tid) — RACE (100 minutter)

OBS! Danske fans kan følge Jan Magnussen og Corvette C7.R #3 live på Motors TV, FOX Sports samt via www.imsa.com

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Long Beach
  • 18/04/15 - Long Beach - SportsCar Championship
  •