Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen er klar til genvinde Special Saloon-titlen

Special Saloon 
18/04/15 

Den fynske racerkører går efter The Double i årets Danmarksmesterskab
Martin Vedel Mortensen er klar til et nyt angreb på Danmarksmesterskabet i en af de mest populære klasser i dansk bilsport – Special Saloon Car-klassen.
 

”I 2013 tog jeg både titlen i min egen klasse og vandt DM-titlen,” siger den fynske racerkører. ”Sidste år blev det til en ny titel i klassen, men Danmarksmesterskabet missede, for selv om jeg vandt min klasse de fleste gange, havde jeg ikke så mange konkurrenter, så derfor gav mine sejre ikke så mange point.”

”Men i år går jeg efter The Double. Feltet i min klasse er nærmest blevet fordoblet i forhold til sidste år, så nu kan jeg virkelig kæmpe med om Danmarksmesterskabet.”

Med til sit angreb på Danmarksmesterskabet i Special Saloon Car trækker Martin Vedel Mortensen på to vigtige ressourcer i sin hidtidige karriere.

”Jeg kører naturligvis atter for DK MOTORSPORT, og det bliver igen i teamets Opel Corsa, at jeg starter,” fortæller Martin Vedel Mortensen. ”Vi har ikke nået at teste før sæsonen, så det bliver lige på og hårdt.”

”Men det bliver da hårdere end sidste år. Jeg tror, at der bliver en god konkurrence, for der kommer mange deltagere i klassen, og det er jeg glad for, for det var noget, som drillede mig sidste år i mesterskabet. Målet er stadig at vinde SS2-klassen og så gå til tops i det generelle mesterskab.”

Udover at deltage i Special Saloon Car-klassen med Martin Vedel Mortensen deltager DK MOTORSPORT også i DTC-serien med Michel Nykjær.

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •