Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Sønderjysk Motorsportstalent hurtigst i England

Ginetta Junior 
17/04/15 

16 årige Patrik Matthiesen fra Hammelev i Haderslev Kommune er efter succesrige år i Gokart sporten kommet rigtig godt fra start i den internationale racerbilsklasse, Ginetta Junior.
Patrik ligger efter de to første afdelinger, som blev afviklet på engelske Brands Hatch i påskedagene, samlet 2’er kun 3 point fra den førende Senna Procter.
 

Patrik Matthiesen siger selv alle små gokart nørder går efter drømmen om at køre Formel 1, jeg finder det dog mere realistisk at følge efter andre Sønderjyske motorsportsnavne som John Nielsen, Kurt Tiim og Kris Nissen for at kunne uddanne mig og blive i sporten, og ja det overordnede mål er at blive fast deltager i de store langdistance løb som Le Mans.


Patrik Matthiesen

Efter i sidste uge at have været på Thruxton for at teste, samt mandag og tirsdag i indeværende uge på Donnington Park Race Track, stod den i går på den officielle TOCA test dag på Donnington hvor hele det store Ginetta Junior felt med 26 deltagere var samlet. På denne bane er køreren afhængig af at arbejde sammen med andre, da de skal slipstreame (ligge i læ af en anden bil) for at få den optimale fart og sat den bedste tid, "… af forskellige årsager lykkedes det ikke for os 3 kørere der repræsentere det Yorkshire baseret team HHC Motorsport, Jamie Caroline, England, Sophia Floersch, Tyskland og mig selv", fortæller Patrik og fortsætter "men trods dette satte jeg gårsdagens hurtigste tid af alle da jeg var heldig og snu nok til at udnytte nogle af mine konkurrenter undervejs".

I dag er det fridag, hvor det blot bliver til en let gang løb for at holde kroppen i gang inden der i morgen skal køres tidtagning og og efterfølgende heats.

"Mit mål for weekenden er en tidtagning i den bedste fjerdedel, som gerne skal omsættes til en top-5 placering i heatene og meget gerne en konsolidering af placeringen i mesterskabet", slutter en sprudlende ung sønderjyde Patrik Matthiesen.


Patrik Matthiesen
(Foto: Gary Hawkins)

Fredag er det fridag, men lørdag går det for alvor løs:
10:30 – 10:45 Warm-up
15:30 – 15:45 Kvalifikation
18:00 – Race 1

Søndag:
14:40 – Race 2

Alle tider er danske og det hele kan følges på http://tsl-timing.com/event/151603

Et enkelt løb sendes direkte på ITV, Race 2 søndag kl. 14:40
- på www.hola.org trykker du på den blå knap: "Get Hola, it’s free" og installerer programmet på din computer
- derefter kobler du dig direkte op på programmet her på http://www.itv.com/itv4

Hele weekenden kan du følge Patrik Matthiesen på www.PatrikMatthiesen.com eller Twitter: @PMatthiesen44

PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • 19/04/15 - Donington Park - Ginetta Junior
  •