Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Michel Nykjær kører DTC for DK Motorsport

DTC 
17/04/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTeamet er nu med i Danmarks stærkeste racerklasse
For Michel Nykjær bliver der tale om et comeback. For DK MOTORSPORT er der tale om en debut. Men de to succesfulde parter har dannet fælles front om at foretage et angreb på Danmarks populæreste racerklasse – Danish Thundersport Championship – som starter den 26. april på FDM Jyllandsringen. Det bliver et løb, som bl.a. får live-dækning på TV2 Sport.
 

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til DTC-serien, for det er der, at de store danske navne er til start,” siger Michel Nykjær, mens hans nye teamchef, Per Johansen, tilføjer: ”Vi glæder os til at have fået Michel i folden, men også at blive en del af DTC. Vi har fulgt klassen på tæt hold, og nu er vi klar til også selv at være med.”


Michel Nykjær får comeback til DTC

Michel Nykjær skabte i sin tid sit navn i DTC-serien, hvor Næstved-køreren i 2007 blev Danmarksmester. To år senere gentog han titlen og tog skridtet videre ud i verden, hvor han har scoret to EM-titler og i flere år været fast deltager i verdensmesterskabet for standardvogne med sejre og andre podieplaceringer på sit CV. DK MOTORSPORT har været aktiv i både den danske rally- og banesport, og det er blevet til titler indenfor såvel langdistanceracing som i Special Saloon Car-klassen.

”Det bliver en udfordring for os, for vi har kun haft et minimum af forberedelse,” siger Michel Nykjær. ”Det bliver et nyt team for mig at arbejde sammen med. Det samme gælder for bilen, selv om jeg havde en enkelt start i den type af biler i 2013, men konkurrencen er hård.”

”Der kommer vist 25 biler til start i DTC i år, og man af kørerne har flere års erfaring med disse biler. Så konkurrencen bliver hård, men hvis vi i det første løb kan komme i top 5, så vil jeg personligt være meget tilfreds.”

”Der er ingen tvivl om, at det bliver en ny udfordring for DK MOTORSPORT, men det er ikke kun Michel, som har et vinderinstinkt. Det har hele teamet og alle mekanikerne, så vi vil knokle på for at bringe vores bil så langt frem i feltet som muligt,” siger Per Johansen.

Udover Michel Nykjær i Danish Thundersport Championship vil DK MOTORSPORT ved åbningsløbet den 26. april også være repræsenteret med Martin Vedel Mortensen i Special Saloon Car-klassen.

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Jyllandsringen
  • 26/04/15 - Jyllandsringen - DTC
  •