Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Frederik Nymark kan ikke vente på at komme i gang

Danish
Supertourisme
Turbo 

17/04/15 

Denne weekend bliver første gang Frederik Nymark skal stille til start i den nye danske Super Tourisme klasse. Med hjælp fra både gamle og nye sponsorer er den unge mekaniker lærling rykket op fra Legend Cup klassen til en af top klasserne i dansk motorsport.
 

Danish Supertourisme Turbo hedder den nye serie som Frederik og Nymark Racing deltager i denne sæson. Alle bilerne er ens og har 300 hestekræfter. Konceptet er det samme som den klasse Frederik Nymark kommer fra, men bilerne er meget hurtigere.


Der bliver fart over feltet i år
(Foto: Motorsporten.dk)

”Det er en vildt fed bil ! Det er slet ikke som at køre en Legend Cup bil. Den kan både styre og bremse og så er den bare meget hurtigere, jeg glæder mig bare så meget til første løb”. fortæller Frederik Nymark.


Når det går løs i weekenden er testpotten væk - forvent flammer
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er et hårdt felt som den unge Frederik stiller op i denne sæson. Der deltager flere ældre og erfarne danske kørere. Blandt andet stiller den danske DTM stjerne Kurt Thiim til start i klassen.

”Der er ingen tvivl om at det er et hårdt felt i år. Vi har fået meget ud af vores tests og Frederik føler sig rigtig godt tilpas i bilen. Vi er klar og forventer at vi vil være med i Superpole fra første løb” siger Teamchef Flemming Nymark.


I år er der et pitstop med dækskifte lagt ind i løbet
(Foto: Motorsporten.dk)

I Supertourisme vil der blive kørt en Superpole, som er de otte hurtigste biler fra kvalifikationen. Tiderne i Superpole bliver så vendt, sådan at den hurtigste vil starte som nummer otte. Den næsthurtigste starter nummer syv og så videre.

Nymark Racing er klar til årets første løb. De glæder sig til at sige hej til venner, sponsorer og resten af deltagerne i den nye klasse. Teamet håber på en fantastisk sæson, med en masse fair og god race.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 19/04/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •