Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner er klar til en ny sæson

Legend Car 
17/04/15 

Den sidste sæson gik ikke helt som forventet for Kevin Verner, men i år er han og ARTS klar til at kæmpe om top-placeringer i OK Mobil 1 Legend Cup. Bilen er blevet ændret og i år skal der vindes pokaler.
 

Sidste år havde Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner lidt problemer med deres bil. Efter et uheld havde teamet købt en ny bil, men den kom aldrig rigtigt til at virke som Kevin og teamet ønskede.


Efter en ombygning af bilen er Kevin klar til kamp
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er nu ombygget og det ser ud til at virke. Efter næsten hundrede omgange i test, ser det ud til at bilen virker rigtig godt i år.

”Jeg var lidt uheldig sidste år. Det gælder både med bilen og mine konkurrenter. I år virker bilen, så jeg vil være med helt fremme” fortæller unge Kevin Verner.


Denne del af bilen forventer Kevin, at de fleste konkurrenter vil se i år
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner vil i år gå efter en top-tre i Legend Cup mesterskabet. Teamet forsætter med deres faste mekanikere og er sikre på at det bliver et godt år.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 19/04/15 - Padborg Park - Legend Car
  •