Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Han kan ikke få race nok

Danish
Supertourisme
Turbo 

15/04/15 

- Hvordan stiger man ind i den bil?
Det var værkstedshumor i fri udfoldelse i pitten på Padborg Park, da Michel Nykjær for første gang skal sætte sig ind bag rattet i en supertourisme-racer.
 

Selvfølgelig kom én af dansk motorsports hurtigste chauffører ind i bilen, og kort efter var Michel Nykjær ude på de første omgange. Han har haft andre i Image Racing Danmark til at køre den helt ny racer til, og derfor kunne Nykjær med det samme trykke speederen i bund. Selv om det var første gang i fem år, at Nykjær kørte med baghjulstræk, og selv om banen var våd.

- En supergod bil til en fornuftig pris. Det skal nok blive et rigtig godt race, siger Michel Nykjær.

Han kom direkte fra Malaysia, hvor han havde deltaget i den internationale TCR-serie, der ofte kører på samme baner som Formel 1-feltet.
De internationale løb betyder, at Michel Nykjær vil være fraværende i to løb i Danish Supertourisme Turbo-serien.


Det skal nok blive et rigtig godt race, siger Michel Nykjær

- Det gør, at muligheden for at vinde mesterskabet er mindre, men jeg kører alligevel efter at vinde og håber så, at mine konkurrenter tager points fra hinanden, når jeg ikke er med.

Nykjær anser en kører som Mikkel Mac for at være den måske største favorit.

TCR-serien og Danish Supertourisme Turbo er i øvrigt ikke nok for Michell Nykjær. Han overvejer også at stille op i et par DTC-løb, hvis der er et hul i kalenderen.

- Jeg er vild med at køre race. Stod det til mig, så kørte jeg hver dag.

Lørdagens tidtagning på Padborg Park vil give det første svar på, hvor hurtig Nykjær er i supertourisme-raceren.

Poul Erik Thomsen
JV


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  •