Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Topresultat til Jesper Bisted i Rally Grand Prix

Rally 
15/04/15 

Det blev til en klassesejr og et overraskende topresultat for Jesper Bisted, da han lørdag sammen med sin co-driver Arly Larsen fra Dianalund stillede til start i årets AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix ved Kongensbro mellem Århus og Viborg. Rallykøreren fra Oens ved Horsens formåede i alle tre indledende heats at sætte tredjehurtigste tid af alle, kun overgået af to kørere i firhjulstrukne rallybiler.
 

”Arly og jeg havde en målsætning om at vinde vores klasse, men at det ville gå så godt generelt, havde vi slet ikke regnet med,” siger Jesper Bisted. ”Inden løbet havde jeg faktisk sagt til Arly, at jeg ikke var så meget for at køre denne her type rallysprint, for det er ikke lige mig, men det gik godt.”


Jesper Bisted og Arly Larsen havde en god dag ved AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix

Og godt gik det. I det første heat satte Jesper Bisted og Arly Larsen tredjebedste tid af alle som bedste hold i en forhjulstrukket bil med et forspring på et sekund ned til nærmeste konkurrent. I det næste heat kappede man fem sekunder af sin heattid, mens der røg yderligere et sekund i det tredje og sidste heat. Det gav en klassesejr og en samlet placering som nummer tre generelt.

”Jeg havde slet ikke håbet på en placering i top 3 generelt. Vi regnede med at vinde klassen, men det hele fungerede bare perfekt,” siger Jesper Bisted, som dermed havde kvalificeret sig til den afgørende finalerunde, som foregik efter knockout-princippet. Men det var desværre på grund af en teknisk knockout, at Jesper Bisted og Arly Larsen ikke kom i finalen.

”Hen over et lille hop knækkede der en trækaksel, og så var der ikke andet for at trække ind til siden,” forklarer Jesper Bisted. ”Nu skal vi bare have skiftet den trækaksel, og så kører vi igen. Det positive var dog, at uheldet skete her og ikke om 14 dage.”

Den 25. april starter Bisted Motorsport nemlig sin 2015-sæson for alvor. Det sker, når man deltager i årets afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som køres i Sønderjylland.

Bisted Motorsport
Jesper Bisted


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Kongensbro
  • 11/04/15 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: