Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

En succesfuld test

Rally 
12/04/15 

En dejlig dag at hedde Jacob Jensen fra Broby på, på denne fantastiske sommerlige dag til årets Rally Grand Prix i Kongensbro. Den knap 25 årige knægt fra Team RacerShoppen kørte på dagen med to forskellige codrivere, sin normale codriver Claus Kammersgaard/Grindsted og med gæste codriver Maiken Mortensen.
 

Det førte en 8. plads med sig generelt – og bedste kører under 25 år – og vinder af den store vandrepokal, samt tilhørende 1500 kroner, derudover en ekstra gevinst på fri start til Rally Master i Kjellerup senere på året.

Dagen startede med en rallytest på et stykke vej, som tidligere har huseret rallybiler. Her blev rusten lige banket af chauffør, codriver og bil.

Ellers stod dagen i rallysprintens tegn, årets Rally Grand Prix i Kongensbro, og første gang, at Jacob deltog heri. Sammen med det flotte vejr og de mange tilskuere, så kørte teamets Peugeot 208 R2 bare perfekt. Drivlinjen virker 100 %, ligesom bilen køreegenskaber fungerer, så Jacob kunne presse bilen maksimalt. Den kørte så godt på hjulene, hvilket gav Jacob selvtillid og ro i sin kørsel, og dermed kunne han presse materiellet ‘helt til kanten’.

Derfor kunne Jacob som fortalt i indledningen lade sig hylde af tilskuerne og af sit trofaste rallyteam, for en helt igennem perfekt optakt til den danske rallysæson.

Allan Post


Læs mere om:
  • Kongensbro
  • 11/04/15 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: