Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Ib Kragh: ”Sådan ser min nye rallybil ud”

Rally 
13/04/15 

Det var en skuffet Ib Kragh, der måtte tilbringe lørdagen hjemme under dynen, mens han via mobilen og computeren fulgte med i, hvordan det gik konkurrenterne i det traditionsrige Rally Grand Prix ved Kongensbro mellem Århus og Viborg.
 

”Det var virkelig frustrerende ikke at kunne være, men jeg havde det bare så skidt,” siger Ib Kragh efter flere dage med influenza.

”Men jeg havde det også skidt med ikke at kunne komme stil start. Jeg ved, at jeg har skuffet mange. Alle rallyfans og mine sponsorer, som havde glædet sig til at se min nye Citroën-rallybil. Men også min backinggruppe hjemme på værkstedet. Brian, Lars, venner og familie har om nogen knoklet i deres fritid for at hjælpe mig med at få bilen gjort færdig, men de var naturligvis fulde af forståelse for, at jeg bare ikke kunne stille op.”

Men der var også dem, som begyndte at spekulere i, at den nye Citroën DS3 R5 slet ikke var blevet klar.

”Men det var den,” siger Ib Kragh. ”Tirsdag efter påske kørte jeg den til Kellmann Skilte i Holstebro, hvor vi gik i gang med at dekorere den. Da jeg onsdag skulle hente bilen igen, kunne jeg mærke, at der var en gang influenza på vej. Jeg skiftevis frøs, skiftevis svedte, og da jeg torsdag morgen vågnede, var det bare blevet værre, så jeg blev i min seng. Fredag måtte jeg så have min co-driver Mie til at ringe til arrangørerne for at melde afbud.”

Men nu er Ib Kragh ved at være på højkant igen.

”Jeg skylder de fans og sponsorer, som havde håbet på at se bilen til Rally Grand Prixet, at de får et glimt af den færdig-dekorerede bil, så søndag eftermiddag rullede jeg den ud af værkstedet og tog nogle billeder med min iPhone,” siger Ib Kragh. ”Så kan mine konkurrenter også se, hvad der venter dem, når vi mødes til DM-premieren om to uger!”

Inden da håber Ib Kragh dog at have fået testet bilen under et løb i Tyskland.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Kongensbro
  • 11/04/15 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: