Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Christian Jensen tog sin syvende sejr i Rally Grand Prixet

Rally 
13/04/15 

Det blev til sejr nummer syv for Christian Jensen, da det traditionelle AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix i weekenden blev kørt i Munck Asfalts grusgrav ved Kongensbro mellem Århus og Viborg. Men der måtte en straf til en konkurrent til, før sejren kom i hus, da hurtigste mand i finalen fik et tidstillæg for at tyvstarte.
 

”Det er jo ikke den sjoveste måde at vinde på, men sådan er motorsport. I banesport er det jo også sådan, at du bliver straffet, hvis du laver en tyvstart,” siger Christian Jensen. ”Jeg ville hellere have vundet på den rigtige måde, og det er der ikke så meget mere at sige til. Men vi tager den sejr med også.”


Christian Jensen kunne endnu en gang vinde det klassiske AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix

”Esben Hegelund har været hurtig hele dagen, dog havde jeg håbet på, at vi kunne køre lige op med ham, men fair nok kørte han fra os. Esben ramte dagen, men havde ikke heldet med sig. Ærgerligt for ham.”

Ans-køreren var ikke den eneste repræsentant fra Peugeot Total Dealer Team DK, som deltog i AutoPartner / Ans Kro Rally Grand Prix. Den regerende Danmarksmester Kim Madsen fra Slagelse startede med sin Peugeot 208 R2, hvor han her for første gang skulle køre sammen med sin nye co-driver, Anja Posorski fra Rødding.

Det nye makkerpar sikrede sig en fjerdeplads i deres klasse.


Kim Madsen og Anja Posorski sikrede sig en fjerdeplads i deres klasse efter en dag med ekstra udfordringer

”Helt tilfreds med dagen er jeg dog ikke,” indrømmer Kim Madsen. ”Formiddagens rallytest gik fint, for her kørte vi nogle fornuftige tider i forhold til vores konkurrenter, men under rallysprintheatene blev vi kørt bagud med 6-8 sekunder pr. heat.”

”Vi kunne ikke få ordentlig greb i vejen. Ja, jeg ved godt, at der også var mange andre, som havde samme problem, men hvad årsagen til det var, ved vi ikke. Vi prøvede med nogle andre justeringer, men det gik mest op i hjulspin og sidelæns-kørsel.”

Om to uger begynder sæsonen for alvor for Peugeot Total Dealer Team DK, når de ved Aabenraa skal deltage i den første afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Og den tid skal bruges optimalt.

”Vi har fået lidt at arbejde med efter Rally Grand Prixet, så på sin vis er det rigtig godt, at vi nu har haft lejlighed til at prøve bilen af under konkurrencemæssige forhold,” siger Kim Madsen. ”Nu har vi så lige lidt at arbejde med, inden det går rigtig løs til DM.”

Peugeot Total Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Kim Madsen
  • Kongensbro
  • 11/04/15 - Kongensbro - Rally
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: