Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA F3 European Championship

Silverstone - Løb 1, 2 og 3

FIA F3 EU 
12/04/15 

Der er i år dansk deltagelse i Formel 3 Euro serien. Klassen kører et officielt FIA mesterskab og bærer derfor navnet FIA Formula 3 Euro.
Den tyske Formel 3 serie holder et års pause og derfor er mange af deltagerne rykket over i den europæiske serie eller rettere mesterskab.
 

Den første løbsweekend i år bliver afviklet i forbindelse med et FIA mesterskab nemlig WEC der ligesom FIA F3 Euro serien har sit første løb i denne weekend. To danske kørere deltager i år i serien. Det er Nicolas Beer der kører for Eurointernational teamet og Mikkel Jensen der kører for Mücke Motorsport.

I det første af tre løb sluttede de to danske kørere lige efter hinanden som nummer 13 og 14 og med Mikkel Jensen som den bedst placerede af de to. I det andet løb var der noget større forskel idet Mikkel Jensen sluttede i top 10 mens Nicolas Beer sluttede som nummer 20.

I søndagens løb som er det tredje og sidste i denne weekend, var det igen Mikkel Jensen der var bedst. Han sluttede igen som nummer 10 mens Nicolas Beer sluttede dette løb som nummer 18.

Næste løbsweekend i serien afvikles på Hockenheim i dagene 1 - 3 maj.


Læs mere om:
  • Silverstone
  • 12/04/15 - Silverstone - FIA F3 EU - FIA EM
  •