Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Insight Racing går efter point på Monza

Blancpain GT
Endurance Series 

10/04/15 

Det danske Ferrari team Insight Racing, glæder sig meget til weekendens tre timers løb, på den verdensberømte Autodromo di Monza. Løbet på søndag den 12. april, er samtidigt sæsonåbningen for mesterskabet der består af fem løbs-weekender.
 

De danske kørere, Dennis Andersen og Martin Jensen, har tilbragt en stor del af marts, med at forberede sig på 2015 sæsonen, og har haft glæde af to meget produktive test på franske Paul Ricard og italienske Misano.


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Testkørslerne har lagt grunden for en høj grad af optimisme hos teamet forud for sæsonens første løb, med omgangstider der konstant lå blandt de fem bedste, og de har tilbagelagt flere kilometer end tidligere.

Martin Jensen, teammanager og kører:
"Vi har god grund til at være optimistiske. Vi er bedre forberedt end tidligere, med fire dages koncentreret test. Vi har arbejdet med en lang række forskellige setup på bilen, som har gjort den både hurtigere og mere stabil, hvilket vil gøre tingene meget lettere for os."

"Konkurrencen i Pro/Am feltet vil endnu engang blive tæt, men vi skulle være i stand til at blande os med de store drenge. Vores 458 GT3 har vist sig at være meget hurtig, med den nye opgraderingspakke, og hvis vi kan holde det samme tempo som vi kunne under de seneste test, ligner det en top-fem placering i Pro/Am."

Dennis Andersen, kører:
"Jeg kan næsten ikke vente på at komme ud at køre på Monza! Vi har haft nogle gode test-dage, for at forberede os på sæsonen, og det vil blive interessant at se, hvor meget det slår igennem denne weekend."

"Vi får nogle opgraderinger til bilen, men vi forventer ikke at det vil ændre på vores setup, og den gode fornemmelse vi har, fra de seneste test."

Program for weekenden:

Lørdag den 11. april:
09:00 - Bronze test
12:05 - Fri træning
16:10 - Pre-kvalifikation

Søndag den 12. april
09:00 - Kvalifikation
14:30 - Hovedløbet

Se livestream fra løbet på: blancpain-gt-series.com/live

Insight Racing


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Monza
  • 12/04/15 - Monza - Blancpain GT Endurance Series
  •