Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

International sportsvognskontrakt til Nicolai Sylvest

Blancpain GT
Endurance Series 

08/04/15 

Nicolai Sylvest har sikret sig en kontrakt med det tyske Rowe Racing om deltagelse i den internationale Blancpain Endurance Series, hvor Rowe Racing stiller op med to Mercedes SLS AMG, der hver bemandes med tre kørere. Kontrakten blev sikret efter en test på Hockenheim, hvor den unge nordsjællænder var en af fire kørere, som blev testet.
 

”Testen gik bare super godt. Jeg stod ovenover pit-garagerne med mit stopur og troede ikke mine egne øjne, da jeg så tiderne Nicolai kørte på” udtaler den stolte far Jesper Sylvest. ”Umiddelbart efter afslutningen af testen blev vi kaldt til møde i teamets store sættevogn, og her blev Nicolai straks tilbudt en kontrakt på yderst fordelagtige vilkår.”


Nicolai Sylvest har fået sit navn på siden af bilen sammen med bl.a. F1-testkøreren Daniel Juncadella

Det bliver to stærke navne, som det 17-årige Team Danmark-talent skal deltage i den internationale langdistanceserie med. Nicolai Sylvest bliver dels sat sammen med den 22-årige hollænder Indy Dontje, som han sidste år kæmpede mod i den tyske Formel 3-serie, dels sammen med den 23-årige Daniel Juncadella. Spanieren kører DTM og var sidste år reservekører for Formel 1-teamet Force India.

”Jeg er yderst taknemmelig og meget stolt af, at Mercedes AMG sammen med teamchef Hans-Peter Naundorf fra Rowe Racing har valgt at sætte mig sammen med sådan nogle store navne og i en så stærk og professionel serie som Blancpain Endurance Series,” siger en smilende Nicolai Sylvest. ”Der er 60 biler til start i serien, som køres på Formel 1-baner som Monza og Silverstone samt på Spa-Francorchamps, hvor der køres et 24 timers løb.”


Nicolai Sylvest og teamchef Hans-Peter Naundorf giver hinanden hånd på aftalen

Nicolai Sylvest har netop afsluttet en to-dages test på Circuit Paul Ricard i det sydlige Frankrig i den 550 hk Mercedes SLS AMG, som han i den kommende weekend starter sæsonen med på den legendariske Monza-bane i Italien – et løb, som TV-transmitteres på flere kanaler.

Jesper Sylvest


Læs mere om:
  • Monza
  • 12/04/15 - Monza - Blancpain GT Endurance Series
  •