Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Yokohama SuperCup forbereder sig

Yokohama
SuperCup 

29/03/15 
Yokohama

Lørdag den 28. marts 2015 var en spændende dag for Yokohama SuperCup, der blev holdt testdag på Padborg Park. Af de 23 tilmeldte biler i klassen var de 17 mødt frem til testdagen, hvilket er ganske godt.
Vejrguderne var venligt stemte denne dag, det var koldt men regnen holdt sig på afstand, så selvom banen var våd til en start, så tørrede det op, og det gav mulighed for at give noget gas ude på banen.
 

Dagen blev primært brugt på funktionstest, justeringer, og på at lave coastdown test til loggersystemet, men der var enkelte deltagere, der også fik prøvet grænserne af med et par snurreture på banen, dog uden alvorlige skader.til følge.


Stemningen var god hele dagen igennem, og efter at have snakket med alle de fremmødte står det for undertegnede klart, at der i den grad bliver kamp om mesterskabet i år. Af de 18 fremmødte havde ca. halvdelen en klar ambition om at vinde titlen, og resten gik efter placeringer i øverste halvdel af feltet. Med et så flot og tæt felt, så bliver stabilitet en afgørende faktor, og samtidig så skal man være hurtigt, og det er et absolut godt udgangspunkt for at få en spændende og publikumsvenlig sæson.

Du kan se mange flere billeder fra dagen her:
http://supercup2015.dohmconsult.dk/#!album-9

Yokohama SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm

 
 

Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: