Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus kan nu ses i hele landet

Classic Race
Aarhus 

26/03/15 

Classic Race Aarhus har indgået stor aftale med TV2 SPORT om tv-dækning af årets racefestival i landets næststørste by. Et scoop for alle parter, lyder det.
 

Et rekordstort antal danskere får nu mulighed for at stifte bekendtskab med et af Nordeuropas flotteste racerløb. Classic Race Aarhus har landet en aftale med TV2 SPORT der betyder, at halvdelen af Danmarks befolkning har mulighed for at se næsten ni timers live-transmission fra årets Classic Race Aarhus den 22. – 24. maj.

- Med den her aftale får vi fat i hele landet. Vi er ikke bare et stort motorløb i Jylland . Vi er HELE Danmarks racefestival, lyder det fra pressechef i Classic Race Aarhus, Frederik Roland.


(Foto: LengerFoto.dk)

TV2 SPORT viser blandt andet klassen Danish Thundersport Championship (DTC ), som køres både lørdag og søndag. Der vil blive sendt begge dage direkte fra banen i Aarhus fra klokken 12.50 til 17.00.

-Vi har valgt at live-dække Classic Race Aarhus, fordi det er en enestående smuk ramme for det ypperste, som dansk motorsport kan præstere på fire hjul. Et meget fornemt match, fortæller John Hansen, Chefredaktør hos TV2.


(Foto: Peter Marker)

Også hos DTC er der glæde over aftalen.

-Vi er stolte af at være en del af Classic Race Aarhus, og vi ser frem til igen at køre DTC i de fantastiske rammer. At aftalen med Classic Race Aarhus så også omfatter, at der sendes live-tv både lørdag og søndag er jo bare fantastisk, lyder det fra DTC-promotor Peter Elgaard.

Der bliver også mulighed for at se Formel 1-bilerne i aktion og flere af de historiske løbsklasser, hvor blandt andet Hans Kongelige Højhed Prins Joachim deltager.
Banen omkring Mindeparken og Marselisborg Slot regnes for en af de smukkeste i Nordeuropa, og når over 30.000 tilskuere er på plads danner det en fantastisk stemningsfuld ramme om et motorløb, som ikke vil kunne opleves magen til andre steder i Danmark.

- Det her er jo ikke bare en fantastisk reklame for racefestivalen men for hele Aarhus. Vi har oplevet meget stor interesse fra udlandet for Classic Race Aarhus. Rigtig mange lande er repræsenteret i år og det er klart at det er med til at brande Aarhus som en by hvor der sker noget, og når man så samtidig bliver tv-dækket i to dage, så kan det vel ikke blive meget bedre, slutter pressechef Frederik Roland.

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •