Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Stor sponsor aftale til Lasse Sørensen

Diverse 
24/03/15 

Lasse Sørensen har fået yderligere en stor international sponsor aftale i hus, i kraft af en aftale med olieselskabet Total, som er verdens 5. største olieselskab. I Norge har de Peter Solberg som ambassadør. Lasse Sørensen bliver ambassadør i Danmark for ELF mærket.
 

Total Nordic er glade for partnerskabet med Lasse Sørensen, og for at kunne benytte ham som ambassadør for ELF mærket i Danmark. Lasse anses som en af de største motorsportstalenter i Danmark, og vandt sidste år det franske F4 mesterskab. Han er desuden medlem af Team Danmarks Super Talent team i 2015.


Lasse Sørensen i sin 2015 racer

I 2015 skal Lasse Sørensen køre for Manor MP Motorsport, og deltage i World Series by Renault 2.0, en serie der anses som en af de mest krævende junior klasser, der tidligere har haft deltagelse af Kevin Magnussen, og Lasses bror Marco Sørensen.

"Total er en fantastisk samarbejdspartner, og jeg er meget taknemmelig for deres support, og ser frem til vores første sæson sammen", siger Lasse Sørensen, der velkommer opbakningen fra Total.

Racing team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •