Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Series Karting

Øv weekend for Christian Lundgaard

World
Series
Karting 

24/03/15 

Ved 2. afdeling af WSK Super Master på 7 Laghi banen ved Casteletto, havde Christian Lundgaard ikke heldet med sig. Efter en fornuftig tidtagning, samt gode kval heats, var han var samlet 8er endda med et heat hvor han måtte starte bagest pga en teknisk defekt.
 

Under søndagens finaler, kunne man kostatere, at den hårde kørsel, der ellers har været effektivt stoppet i 2015 pga en ny regel omkring forkofangere, nu er tilbage, da reglen indtil videre er sat i bero. Mange påkørsler og unfair kørsel er igen en realitet, og Christian blev en af ofrene i både prefinalen samt finalen, hvor han blev spundet rundt kort efter start. Der var ellers masser af muligheder for endnu et topresultat, da han skulle starte 4er i hans prefinale, og med en regnfuld søndag, hvor speeden var i top, lå en podieplads lige til højrebenet, men selv med god speed og fightervilje, kunne han "kun" køre sig 14 pladser frem til en 12. plads.

Vi håber snart CIK finder en løsning, så løbene igen bliver afviklet uden de mange påkørsler.


Christian Lundgaard

Selvom det kun blev til få point i det samlede mesterskab, er der masser af muligheder for en samlet topplacering, hvor kun 2 af de 4 afdelinger er kørt.

Næste løb er 12/4 på La Conca.

Resulater kan ses på www.wsk.it

www.lundgaardracing.dk


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS