Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen med fremme på Sebring

SportsCar
Championship 

21/03/15 

Halvvejs gennem 12-timersløbet på Sebring er Jan Magnussen med i toppen af GTLM-klassen. Danskeren har lørdag eftermiddag hentet flere pladser efter holdkammerats afkørsel.
 

Jan Magnussen og holdkammeraterne Antonio Garcia og Ryan Briscoe er kommet flyvende fra start i årets udgave af 12 Hours of Sebring. Til trods for en afkørsel tidligt i løbet er trioen nu atter med helt fremme i GTLM-klassen.


(Foto: Jan Magnussen Racing)

– Vi fik en god start på løbet og var med helt fremme fra begyndelsen. Antonio kom hurtigt op på en andenplads, som han forsvarede i hele sit stint uden at komme i problemer, lyder det fra Jan Magnussen.

– Ryan Briscoe overtog herefter bilen og fortsatte kampen. Uheldigvis ryger han af banen i sving syv, hvilket har kostet os cirka 20 sekunder.

Ryan Briscoe kom dog hurtigt på banen igen og slap uden andre skader end tabte placeringer. Da Jan Magnussen overtog bilen, lå trioen på en syvenplads i GTLM-klassen, hvilke betød ekstra arbejde for danskeren.

– Da jeg fik bilen, lå vi næstsidst, men jeg havde to gode stints, hvor det lykkedes mig at genvinde de pladser, vi havde tabt. Jeg afleverede Corvetten på en tredjeplads, lyder det fra Jan Magnussen.

Racerkøreren havde nogle underholdende kampe med både BMW og Ferrari, mens Porsche synes at være de stærke på Sebring i år, hvor der desuden hersker en hed sommervarme med temperaturer på omkring de 35 grader.

– Vi har stadig nogle Porscher, vi skal overvinde. Men nu nærmer aftenen sig, og temperaturen falder. Jeg kunne allerede i mit sidste stint mærke, at vi begynder at få mere bid i dækkene, så jeg er meget optimistisk.

Det er i skrivende stund planen, at Jan Magnussen skal i bilen igen omkring klokken 18.45 lokal tid (23.45 dansk tid). 12-timersløbet slutter klokken 22.40 lokal tid (03.40 dansk tid). Corvette #3 ligger i skrivende stund P2 i GTLM-klassen.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Sebring
  • 21/03/15 - Sebring - SportsCar Championship
  •