Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Dansk i forreste startrække

SportsCar
Championship 

21/03/15 

2 grønne biler starter i forreste startrække senere i dag når starten går til årets udgave af 12 timers løbet på Sebring.
Bilen på pole tilhører Krohn Racing og hvor det var Olivier Pla der kørte hurtigste omgangstid. Næsthurtigste omgangstid tilhører en lidt ældre herre i bilforstand idet det er en HPD ARX-03b der holder her.
 

Selvom Tequila Patron ESMs bil ikke er den nyeste model, så kan den sagtens klare sig stadigvæk. Det beviste Ryan Dalziel da han i fredagens kvalifikation kørte Sebring banen rundt i næsthurtigste tid og bragte bilen med bl.a. David Heinemeier Hansson som en af kørerne, til en startplacering som nummer 2. Rent faktisk var det kun 0,303 sekund der adskilte de biler i forreste startrække. Krohn Racing kører med en af de lukkede Ligier JS P2/Judd biler.


(Foto: ESM)

Det bliver også Ryan Dalziel der starter kørernes turnus i bilen. Når hans første stint er overstået overtager Scott Sharp, hvorefter det bliver David Heinemeier Hanssons tur. Alle kørere skal ifølge reglementet køre mindst 2 stints i bilen.

Teamets anden bil med Johannes van Overbeek, Jon Fogarty og Ed Brown starter fra sidstepladsen i fjerde startrække - altså som nummer 8. Her har kørerne haft lidt problemer med at finde det rigtige setup til Sebring banen som kan være ret tricky blandt andet grundet sin meget ujævne overflade. Man har faktisk besluttet at kopiere setuppet fra Heinemeier bilen til den anden bil til selve løbet. Det gør det nemmere for mekanikerne, men det er tilsyneladende også det setup der har fungeret bedst på denne bane for bilens kørere.

Løbet kan følges på Motors TV og på www.imsa.com.

Dons

Læs mere om:
  • Sebring
  • 21/03/15 - Sebring - SportsCar Championship
  •