Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Jan Magnussen i storform før Sebring

SportsCar
Championship 

21/03/15 

Klar optimisme hos danskeren, som starter treer i weekendens 12-timersløb på Sebring sammen med holdkammeraterne Antonio Garcia og Ryan Briscoe. Jagter sin fjerde titel i den amerikanske klassiker.
 

To hvide Porscher forhindrede Jan Magnussen og holdkammeraterne Antonio Garcia og Ryan Briscoe i at starte forrest, når det legendariske 12 Hours of Sebring skydes i gang lørdag formiddag kl. 10.40 lokal tid. Starter treer i GTLM-klassen.

– Antonio kørte en flot kvalifikation, men Porsche var hurtigere, så vi må nøjes med en tredjeplads på startgridden, lyder det fra Jan Magnussen.

Antonio Garcia kørte ellers i pit som toer efter Porsche #912, men blev kort efter slået af en anden fabriks-Porsche, som klokkede sin sidste omgang blot 0,022 sekunder hurtigere end spanieren.

– Det kan slet ikke tage modet fra os. Vi vidste, det ville blive en tæt kvalifikation, og der er mindre end halvandet sekund mellem samtlige biler i GTLM-klassen, lyder det fra Jan Magnussen.

– Vi har haft et par gode træningsdage, hvor vi har haft overskud til at prøve forskellige ting af på bilerne. Vores tider har konstant ligget helt i toppen, og vi har en stærk racerbil, som vi alle tre er tilfredse med. Vi kommer direkte fra Daytona, hvor alt spillede perfekt, så vi er med andre ord i storform til løbet i morgen.

Trioens søsterbil, Corvette #4 med Oliver Gavin, Tommy Milner og Simon Pagenaud, sluttede syver i kvalifikationen.

TIDSPLAN FOR 12 HOURS OF SEBRING

Lørdag 21. marts
08.00 (13.00 dansk tid) — Warmup
10.40 (15.40 dansk tid) — RACE (12 timer)

OBS! Danske fans kan følge Jan Magnussen og Corvette C7.R #3 live på Motors TV, FOX Sports samt via www.imsa.com

JAN MAGNUSSEN RACING


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Sebring
  • 21/03/15 - Sebring - SportsCar Championship
  •